Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti elmondtátok a...

Lányok! Ti elmondtátok a szüleiteknek, hogy mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én elmondtam. Illetve pont másnap kérdezett rá, hogy szexelni is szoktunk e a barátommal? Akkor már másfél hónapja voltunk együtt. Hát mondom ráhibáztál. De egyébként is elmondtam volna neki, így egyszerűbb volt. Általában mindent megbeszélek anyukámmal, mivel apukám nem él neki nem mondtam el, de nem tudom vele, hogy lett volna.
2012. márc. 7. 19:28
 12/14 anonim válasza:
Mivel anyukámmal nagyon jó kapcsolatban vagyunk szinte legjobb barátnők vagyunk ezért már régen megbeszéltem vele mikor már tudtok az akkori pasimmal hogy ekkor meg ekkor szeretnénk és akkor anyumék nem voltak otthon és megbeszéltem vele ő persze beleegyezett és nem is ellenkezett ellene,megértett :) Igaz még csak 16 éves voltam de tudta hogy szeretném ezt az egészet. És nagyon jó volt :) Másnap meg is beszéltünk anyummal hogy milyen volt.. :) apukámmal meg nem beszélgetek ilyen női dolgokról :) úgyis tudja mert anyukám elmondta de ezeket a női és szexuális dolgokat inkább anyával beszélem és beszéltem is meg :)
2012. jún. 4. 18:25
 13/14 anonim válasza:

Ott voltak

N/23

2013. szept. 12. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem.

1 Magánügy, semmi köze hozzá.

2. Nem kérdezte.

3. Nem volt olyan a kapcsolatunk sem.

Talán ha veszi a fáradtságot, és érdeklődik, megkérdezi, elmondtam volna, de nem megyek részletekbe. Szar élmény volt.

19 éves voltam akkor egyébként:)

27/N

2013. nov. 20. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!