Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti elmondtátok a...

Lányok! Ti elmondtátok a szüleiteknek, hogy mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 17:05
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nem. Ez nem tartozik rájuk.
2012. márc. 4. 17:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam el,de sajnos kiderült és nagyon nagy balhé lett belőle. :\
2012. márc. 4. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, pár hétre rá. Nem érte váratlanul őket, fél éve voltunk akkor együtt a barátommal. Anyukám kicsit szomorú volt (bár már régebb óta tudta, hogy nem értek egyet a házasságig várjak felfogásával), de én szerettem volna, ha tudja, bármi történik, tudjon segíteni.
2012. márc. 4. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon hamar elmondtam és nem volt rajta semmi vita. Mondjuk nem 14 évesen tettem... :)
2012. márc. 4. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 1-2 héttel az első szeretkezés után mondtam el. Mivel előtte anyuval mentünk el nőgyógyászhoz tablettát íratni, nem érte váratlanul :) Már több, mint fél éve együtt voltunk a barátommal, kedvelték is egymást anyuval, úgyhogy nem volt gond belőle :)
2012. márc. 4. 17:34
 6/14 anonim válasza:
100%
Anyuval nagyon jó a kapcsolatom, szinte barátnők vagyunk. Így elmondtam neki.
2012. márc. 4. 17:42
 7/14 anonim válasza:
énse mondtam el de fél év után kiderült és nem lett belöle semmi csak anyám azt mondta h nemkellet volna hazudni h nem :D
2012. márc. 5. 16:09
 8/14 anonim válasza:
tudták
2012. márc. 5. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
én nem mondtam el, pedig az első pettingnél 22 voltam már, a rendes, behatolásosnál meg már 25. soha nem volt jó kapcsolatom anyámmal, ennél kisebb kaliberű dolgokat se beszéltünk meg soha.
2012. márc. 5. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem...és a mai napig nem tudják szerintem, de nem azért, mert tabutéma lenne, hanem mert nem kérdezték. :D Ha rákérdeznének, hogy mikor veszítettem el, biztosan elmondanám (amúgy 18 éves voltam).

27/L

2012. márc. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!