Lányok! Ti elmondtátok a szüleiteknek, hogy mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 17:05
2/14 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam el,de sajnos kiderült és nagyon nagy balhé lett belőle. :\
2012. márc. 4. 17:14
3/14 anonim válasza:
Igen, pár hétre rá. Nem érte váratlanul őket, fél éve voltunk akkor együtt a barátommal. Anyukám kicsit szomorú volt (bár már régebb óta tudta, hogy nem értek egyet a házasságig várjak felfogásával), de én szerettem volna, ha tudja, bármi történik, tudjon segíteni.
4/14 anonim válasza:
Én nagyon hamar elmondtam és nem volt rajta semmi vita. Mondjuk nem 14 évesen tettem... :)
5/14 anonim válasza:
Én 1-2 héttel az első szeretkezés után mondtam el. Mivel előtte anyuval mentünk el nőgyógyászhoz tablettát íratni, nem érte váratlanul :) Már több, mint fél éve együtt voltunk a barátommal, kedvelték is egymást anyuval, úgyhogy nem volt gond belőle :)
6/14 anonim válasza:
Anyuval nagyon jó a kapcsolatom, szinte barátnők vagyunk. Így elmondtam neki.
7/14 anonim válasza:
énse mondtam el de fél év után kiderült és nem lett belöle semmi csak anyám azt mondta h nemkellet volna hazudni h nem :D
9/14 anonim válasza:
én nem mondtam el, pedig az első pettingnél 22 voltam már, a rendes, behatolásosnál meg már 25. soha nem volt jó kapcsolatom anyámmal, ennél kisebb kaliberű dolgokat se beszéltünk meg soha.
10/14 anonim válasza:
Nem...és a mai napig nem tudják szerintem, de nem azért, mert tabutéma lenne, hanem mert nem kérdezték. :D Ha rákérdeznének, hogy mikor veszítettem el, biztosan elmondanám (amúgy 18 éves voltam).
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!