Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják azt, hogy aki...

Miért mondják azt, hogy aki hamar kezd szexelni, az hamar kiég? (15-16 évesen)

Figyelt kérdés

Akkor aki 20 évesen kezd el szexelni az meg 25 éves korára ég ki? Nagyon nem értem.

Attól meg szakadjunk el, hogy van akinek bonyolult felfogni a fogamzásgátlási szerek használati útmutatóját és van aki meg szórakozóhelyen/akárhol, de meggondolatlanul ugrik bele a dologba.

2012. márc. 4. 07:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem fogom hosszasan ecsetelni a véleményemet erről, inkább példákat írok.

1. példa: egy volt középiskolai osztálytársnőm. 14 évesen már aktív szexuális életet élt, de a pasijait hetente váltogatta. Folyamatosan az újabb és újabb szexélményeit mesélte az osztályban. Először azt hittük, kamuzik, de amikor az egyik évfolyamtársunk lefektette és mindenkinek elmondta a suliban, hogy "miket tud" az ágyban a csaj, nem volt kétségünk. Most ez a nő velem egyidős (27), két gyereke van két apától, de kétségbeesetten keresi az Igazit. A középsuliban elkezdett szoláriumozás és a sok éjszakázás igencsak riasztó nyomokat hagytak a külsején.

2. példa: Párom nővére. Idén lesz 30 éves. 15 évesen kezdte a szexet, és bár több kapcsolata is volt, senki nem veszi komolyan. Átlagosan 2-3 hónapig bírják mellette a pasik, aztán lelépnek. Hozzáteszem, a nő táncolni jár külföldre, talán ez is okozhatja, hogy nem veszik komolyan, hiszen a táncoslányokat sokan egy kategóriába sorolják azokkal, akik a kamionsoron ácsorognak. Elvégre melyik férfinak tetszene, ha a párja falatnyi miniben és melltartóban tekergetné a csípőjét más hímneműeknek? Ráadásul ő túlzottan is sokat foglalkozik a külsejével: platinaszőke haj, műköröm, trendi cuccok. Sok férfit ez elijeszt, mert tipikus plázacica kinézete van, ezért valahol félnek is tőle.

Azért mondják főleg, hogy a túl korán kezdett nemi élet hamar okoz kiégést, mert 15-16 évesen még nem annyira fejlett az ember mentálisan, hogy felfogja a dolog lényegét: azt, hogy a szex nem egy olyan dolog, mint pl. az evés, hogy megkenem a vajas kenyeret, megzabálom és jóllakok. Vagy a vécézés: kitojom magam, lehúzom és kész. Persze van olyan ember is, aki 18-19 évesen sincs megérve agyilag a dologra, de ez alatt még inkább jellemző.

Én 18 éves voltam, amikor megtörtént, de már 15 évesen lett volna rá lehetőségem. Én akkor nemet mondtam, mert nem éreztem, hogy itt az ideje.

27/L

2012. márc. 7. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!