Miért mondják azt, hogy aki hamar kezd szexelni, az hamar kiég? (15-16 évesen)
Akkor aki 20 évesen kezd el szexelni az meg 25 éves korára ég ki? Nagyon nem értem.
Attól meg szakadjunk el, hogy van akinek bonyolult felfogni a fogamzásgátlási szerek használati útmutatóját és van aki meg szórakozóhelyen/akárhol, de meggondolatlanul ugrik bele a dologba.
Itt az a lényeg hogy csinálja az ember. Mostanában egyre elterjedtebb a fiatalok körében a teljes szabadság és már egyre korábban kezdenek el szexelni is. Ezt én nem tudom hogy jó vagy nem. Azonban a kiégés arra vonatkozik hogy érzelemmentesen szexel, tehát ez nem kortól függ de fiatalon sokkal könnyebb kiégni mint idősen. Idősen már kialakult szellemiséggel és lelkiséggel el tudja határolni hogy ez csak szex vagy szeretkezés. Fiatalon 16-17 évesen még nincs kialakulva semmi lelkileg még nem fejlett szellemileg meg pláne és még nincs kész szerintem a szeretkezésre. De tisztelet a kivételnek.
Erre nem véletlen példa hogy rendkívül kevés olyan pár van aki 16 évesen találkozott és maradt egymással életük végéig mert idővel rájönnek hogy mi fontos számukra a szexben ilyen olyan, az életben ilyen olyan csaj, pasi.
Értem mit mondasz, második, de az azért elég erős, hogy 16-17 évesen nem tud szeretkezni valaki.
Nem nagyon akarok a saját esetemmel példálózni, mert minek, nem akarok győzködni senkit és nem érdekel, hogy névtelen emberek mit gondolnak a kapcsolatomról, de szerintem ennyi idős korban meg az értelmesebb fajta ember (a buliban szexelő fajtát megint csak hagyjuk) még csak olyannal fekszik le, akit szeret, és megbízik benne.
Szerintem inkább később alakul ki, hogy az ember képes legyen érzelem mentes szexre is.
Ezzel a dumaval azok jonnek, akiknek keson jott ossze az elso, ezzel vigasztaljak magukat, h nem nem nem vagyok egy luzer, en tudatosan vartam 25 eves koromig.
De ha igy is van akkor is miert hiszi a hulye, h mindenki 25 evesen erik meg ra?azert mert neki akkor nott be a feje lagya?masnak nem nohet be hamarabb?
Attól, hogy egy pár nem marad együtt x év múlva még elválhatnak békésen is, és maradhat jó emlék a dolog szerintem.
Az meg nem hátrány, ha sok mindent megtapasztal az ember, legalább tudni fogja, mi a jó neki.
Mellesleg szerintem 18-19 éves fejjel ha összejövünk valakivel se sokkal több az esélye, hogy 8-10 év múlva vele fogunk összeházasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!