Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják azt, hogy aki...

Miért mondják azt, hogy aki hamar kezd szexelni, az hamar kiég? (15-16 évesen)

Figyelt kérdés

Akkor aki 20 évesen kezd el szexelni az meg 25 éves korára ég ki? Nagyon nem értem.

Attól meg szakadjunk el, hogy van akinek bonyolult felfogni a fogamzásgátlási szerek használati útmutatóját és van aki meg szórakozóhelyen/akárhol, de meggondolatlanul ugrik bele a dologba.

2012. márc. 4. 07:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%

én se értem

14l

2012. márc. 4. 08:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt az a lényeg hogy csinálja az ember. Mostanában egyre elterjedtebb a fiatalok körében a teljes szabadság és már egyre korábban kezdenek el szexelni is. Ezt én nem tudom hogy jó vagy nem. Azonban a kiégés arra vonatkozik hogy érzelemmentesen szexel, tehát ez nem kortól függ de fiatalon sokkal könnyebb kiégni mint idősen. Idősen már kialakult szellemiséggel és lelkiséggel el tudja határolni hogy ez csak szex vagy szeretkezés. Fiatalon 16-17 évesen még nincs kialakulva semmi lelkileg még nem fejlett szellemileg meg pláne és még nincs kész szerintem a szeretkezésre. De tisztelet a kivételnek.

Erre nem véletlen példa hogy rendkívül kevés olyan pár van aki 16 évesen találkozott és maradt egymással életük végéig mert idővel rájönnek hogy mi fontos számukra a szexben ilyen olyan, az életben ilyen olyan csaj, pasi.

2012. márc. 4. 08:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem mit mondasz, második, de az azért elég erős, hogy 16-17 évesen nem tud szeretkezni valaki.

Nem nagyon akarok a saját esetemmel példálózni, mert minek, nem akarok győzködni senkit és nem érdekel, hogy névtelen emberek mit gondolnak a kapcsolatomról, de szerintem ennyi idős korban meg az értelmesebb fajta ember (a buliban szexelő fajtát megint csak hagyjuk) még csak olyannal fekszik le, akit szeret, és megbízik benne.

Szerintem inkább később alakul ki, hogy az ember képes legyen érzelem mentes szexre is.

2012. márc. 4. 08:24
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Ezzel a dumaval azok jonnek, akiknek keson jott ossze az elso, ezzel vigasztaljak magukat, h nem nem nem vagyok egy luzer, en tudatosan vartam 25 eves koromig.

De ha igy is van akkor is miert hiszi a hulye, h mindenki 25 evesen erik meg ra?azert mert neki akkor nott be a feje lagya?masnak nem nohet be hamarabb?

2012. márc. 4. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert 15-16 évesen,még nem alakult ki a személyiség,és éretlenek agyilag,érzelmileg,lelkileg.Vagyis aki korán vág vele az nagyon hamar mindent megtapasztal és nem lesz neki semmi új,beleun,illetve ha rossz hírek vannak róla már a közelébe se akar menni.Nem beszélve arról,hogy aki korán kezdi azok közül sokan elég gyakran cserélgetik majd a partnerüket.Kb 10ezerből 1esetleg 2 olyan pár van aki ilyen fiatalon kezdte és együtt maradtak.Az első szexuális élmény meghatározza a későbbi személyiséget,és a szexuális életet,nos sok olyan lány van aki képtelen lesz normális kapcsolatot kialakítani.Nekem az a vélemény hogy 16 alatt egyátalán nem kéne,de a 17-18 alatt mindenképpen korai a szexuális élet,nagyon kevés 16 éves érett rá tényleg.20 évesen már azért kialakult a személyiség,meg van jobb esetben a kellő intelligencia,érettség,így ezért nem ég ki 25 éves korára,de persze ez nem azt jelenti,hogy 17-18 évesen nincsenek ilyen lányok,nem si mondtam egy szóval hogy 20 éves korig kell várni,de manapság a tinik,mindent akarnak csinálni, ami bőven ráérne 17-18 éves koruk után mikor kellően érettek lesznek hozzá,és nem csak a szexről beszélek.
2012. márc. 4. 12:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Attól, hogy egy pár nem marad együtt x év múlva még elválhatnak békésen is, és maradhat jó emlék a dolog szerintem.

Az meg nem hátrány, ha sok mindent megtapasztal az ember, legalább tudni fogja, mi a jó neki.

Mellesleg szerintem 18-19 éves fejjel ha összejövünk valakivel se sokkal több az esélye, hogy 8-10 év múlva vele fogunk összeházasodni.

2012. márc. 4. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
na igen több dolgot megtapasztalni nem 14-15 évesen kell,ha 17-20 évesen kezded sem maradsz le semmiről
2012. márc. 4. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
2 dik vok én akkor is azt mondom ahogy valaki említette azért mert 15-16 évesen nem fekszik le mással nem veszít semmit. Szerintem 18-20 évesen bőven ráér és még rájön hogy mi a fontos.
2012. márc. 4. 18:24
 9/11 anonim válasza:
Mindjárt az IQ-m ég ki ilyen baromságoktól -.-
2012. márc. 4. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Kiégni igazából nem lehet a szexben azért, mert annyiféle lehetőség van annyiféle partnerrel. Maximum az elvárásaid lesznek abnormálisabbak és nem fog már olyan nagy örömet okozni a sima 1-1 szex és újat akarsz majd mindig. Én így vagyok most ezzel, és teljesen elégedett vagyok. Nem parázok be, ha mondjuk 1-2 hónapig nem akad senki horogra és akkor sem, ha minden este más nő van.
2012. márc. 5. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!