Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy tinédzser párnak mennyi...

Egy tinédzser párnak mennyi idő múlva, , illik" szexelni?

Figyelt kérdés

Elég nyers megfogalmazás az h ,,illik", de szerintem értitek mire gondolok.

Rendes válaszokat várok! Előre is köszi!

16/L és 17/F

2012. febr. 24. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor akartok. :)
2012. febr. 24. 19:55
 2/8 Csokasi-a81 ***** válasza:
100%
nagy gyerekek vagytok... akkor szexeljetek ha ezt a kérdést magatoktól meg tudjátok válaszolni...
2012. febr. 24. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
egy hónap után már kötelező
2012. febr. 24. 20:01
 4/8 NeveraloneBelzee válasza:
0%

14 éves barátnőmmel 5 hónap után feküdtem le...

16/F

2012. febr. 24. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hányezerszer irjam még le szerelemben és szexben NINCS OLYAN HOGY ILLIK!!! akkor feküdtök le, amikor ugy érziket hogy ezt AKARJÁTOK mindaketten. amikor már nem ide rohansz hogy megkérdezd, hanem szétteszed neki a lábad megszünik körülöttetek minden és csak ti ketten vagytok az egész világon... na majd akkor!
2012. febr. 24. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ti még várjatok vele 2-3 évet.
2012. febr. 24. 22:52
 7/8 anonim válasza:
Szerintem sok mindentől függ ez a dolog, a szexhez egy kicsit fel kell nőni, az is fontos, hogy mióta vagytok együtt, mennyire bensőséges a kapcsolat, hogyan viszonyultok egymáshoz, azért csak, hogy legyetek már túl rajta mert manapság ciki ennyi évesen nem csinálni.Szóval ez csak rajtatok múlik, én 15 éves voltam amikor az első volt.Most 21 vagyok és még mindig az a párom, belátom lehet, hogy egy kicsit korai volt de én éreztem és megbíztam benne teljes mértékben.Szóval mindez rajtatok múlik.
2012. febr. 25. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
15 vagyok barátom 20 éves. 1 hét múlva leszünk egy évesek és nemrég feküdtünk le egymással, és ez így volt szerintem jó. Örülök, hogy nem hamarabb tettük meg, ennek így kellett lennie :)
2012. febr. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!