Elveszítettem vagy megvan még a szüzességem?
Hol helyezkedik el a szűzhátya?
Nyelvvel,újjal átszakítható?Kb.hány cm mélyre kell az ujjat/nyelvet tolni,hogy elszakadjon?
Mi a következménye?
#3.: Az a nincs mélyen a gyakorlatban annyit jelent, hogy a vaginája bejáratát fogja körül a hímen.
Kérdező: A szűzhártyád méretétől függ, hogy ujjal át tudod-e szakítani. Nyelvvel viszont senki nem fogja neked átszakítani, mert nyelvvel a klitoriszt ingerli az értelmes ember.
Ujjal átszakítható, nyelvel nem. De sportolás közben vagy egyéb fizikai megterhelésre is átszakadhat. Van akinek vérzik van akinek nem.Ez egyéni.
De attól hogy átszakad még szűz maradsz.Az első aktus után számít az ember "nem szűz"-nek.De lehet olyan erős a hártya hogy csak a 2. vagy 3. aktusnál szakad át.És lehet hogy mindegyiknél fánji fog kicsit.
A szüzesség - ebben a kultúrában - akkor vész el, amikor a fütyi a punciba megy. Irreleváns, hogy átszakadt-e a szűzhártya (van, akinek nem is nőtt).
Sokszor "csak" kitágul az aktus során is, nem szakad el.
Ha elkezdesz belul tapogatni az ujjaddal, megérzed, hogy hol van, ez egyéni lehet. Pl. tampon beleakadhat, én igy észleltem eloszor a hártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!