Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17éves vagyok, még szűz,...

17éves vagyok, még szűz, komoly kapcsolatban vagyok, és már a barátommal eléggé kívánjuk egymást, csak attól félek hogy teherbe esem. Mit tudnátok ajánlani az óvszer (az nem 100% védelem) és a fogamzásgátló gyógyszereken kívül, hogy ne essem teherbe?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 12:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. febr. 26. 12:25
 12/12 Orfeus ***** válasza:

Én 2 éve vagyok együtt bnőmmel. Az első fél évbe gumival csináltuk, ami rohatt szar véleményem szerint. Ha gyógyszert szedsz, attól valszeg hízni fogsz, persze van olyan amibe nincs annyi vagy olyan hormon (pontosan nem tudom) ami miatt híznál, ezt a dokitól kérdezd meg akivel feliratod. Ezek általába drágábbak.

Amit "fiatalabb korba" próbálnak, az a gumi, fogamzásgátló, és az egyesmény előtti, vagy esemény utáni tabletták, hüvelykúpok.

Nos, eléggé utánanéztem, kérdezősködtem dokiknál stb. Mert paráztam nehogy becsússzon, és hát ha már csinálom, tudjam is h mi mivel jár...

Tehát a gumi véd a nemi betegségek ellen, nem lehetsz terhes tőle egyátalán, csak ha gyári hibás, elszakad. Gyári hiba kizárva, egyesével ellenőrzik az összeset, ami lehet az az, ami nálam is volt hogy elszakadt. Akkor azonnal ki kell húzni, akkor szakadhat el, ha esetleg kicsi rá a gumi, és be akarja tenni, aztán erőlteti és elszakad, vagy nem elég nedves a nunid, és nem engedi be, ő pedig erőlteti. Tehát a gumi az jó mindenféleképp, csak legyél nedves, jó legyen rá a gumi, se nagy se kicsi! De sok embernek kényelmetlen, akár csak nekem is, mert nem érintkeznek igazából a dolgok, és a gumi az nagyon hülye érzés tud lenni, mintha zokniba fürdenék, az is szar érzés lenne.. :D Tehát ez véd a legjobban talán, de nem a legjobb.

A fogamzásgátlót nem rossz ha szeded, mert bármikor csaphattok egy szexpartyt a barátoddal, ugyan akkor nem véd a nemi betegségek ellen, és van rá néhány % esély h becsúszik, naponta szedni kell. Ezek a hátrányai. Ugyan akkor sokkal jobb a szex, sokal élvezhetőbb, bárhol bármikor, és valljuk be őszintén, nem olyan nagy az a %... Lassan szinte minden lány ezt szed szerintem... Én ezt tudom ajánlani.

Esemény előtti/utáni szerintem ezt ki se próbáljátok, épp most nem rég esett teherbe esemény előttitől a második ismerősöm, pedig jóideje használták... Ezt szerintem ne!

Van spirál amit a vaginába helyeznek fel, vagy hüvelykarika (asszem ez a neve). Havonta kell felhelyezni, és véd egész hónapba, majd hónap végén le kell venni és eldobni, könnyű felhelyezni, kivenni is, és a gyereket se zavarja.

Orvost kérdezz meg mindenképp, ne itt, de természetesen jó támpont. Én így az elején a gumit tudom ajánlani, ha tovább együtt maradtok fél év, 1 év utána érdemes a fogamzásgátló. Nincs olyan ami 100%-ban véd.

Ha teherbeesel miatt én felnevelem, megígérem.... :D

Na rossz humor volt, én a tablettát tudom ajánlani :)

2012. ápr. 12. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!