Hány hónapos kapcsolatban, és hány évesen vesztetted el a szüzességed? Utána még sokáig együtt voltatok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 22:40
21/25 Gurzó válasza:
Hát nálam úgy volt a dolog hogy remekül megvoltam a jobb kezemmel és amikor először csináltuk akkor remek volt de minél többet csináltuk annál inkább vágyakoztam más után is és egy nap megjelent ő....a bal kezem akivel minden eddiginél jobban élveztem..... ezért aztán elhagytam a jobb kezem de legalább megtaláltam az igazit a bal kezemet...
22/25 anonim válasza:
4 hónap után feküdtünk le egymásal...én 14voltam ő 16...egy évre rá szakitottunk....
23/25 anonim válasza:
4 honap utan, en 16L, Ő 23F. Ennek 2 hete:)
24/25 Szandi112269 válasza:
Én 14 voltam ő 16. 3 hónap után. Azóta is együtt vagyunk.
L17
25/25 anonim válasza:
Én rettegtem, hogy mi lesz, hiszen a nézeteim nem éppen azt támogatták, hogy házasság előtt illik ilyet csinálni. Viszont szűk két éve hogy együtt voltunk és már nem is gondoltunk mással. Azt kell mondanom, hogy nem bántam meg. Azóta is együtt vagyunk. Én akkor 16 ő 18 éves volt. Most 17 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!