ÉN egy 29-éves pasi vagyok, és még mindig szűz. Pedig helyes vagyok de sajna ez van. Az az igazság, hogy elég régóta használók fűvet. Lehett, hogy a fűvezésem alakitótta így az életemet, hogy még 29-évesen is szűz legyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 15:02
11/17 anonim válasza:
A fűnek ehhez semmi köze. Várod a sült galambot te is mint oly sok 20on éves ismerősöm... Aki nem válik férfivá az nem kap nőt. Ennyi.
F18 szüzike szintén
12/17 anonim válasza:
Linkelj képet, és majd meglátjuk, hogy a nagy általánosságnak helyes vagy e vagy sem. De a füvezés szerintem sem köthető össze a szüzességgel. A komoly kapcsolattal igen, de az már más tészta.
24/n
14/17 anonim válasza:
semmi kőze én is füvezek 14 éves korom ott a és megdugtam minden csajt amejik állta most 27 vok edig olyan 15 csajjal voltam már 14 és fél évesen meg volt az első és akkor már javában füveztem
15/17 anonim válasza:
Ez meg is látszik a helyesírásodon.
17/17 anonim válasza:
Ismerek egy gyereket aki füvezik ha kell ha nem.. de viszont éjjel-nappal csajozik! és sikere van náluk! jobbnál jobb nöi vannak! Ez nem attól függ.. saját magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!