Hány évesen normális az első szex?
Figyelt kérdés
És ha valaki 15évesen veszti el, akkor az hogy is mondjam.....gáz?! vagy inkább jobb később? :/ Ti hány évesek voltatok az elsőnél? nemet is :))2012. febr. 20. 17:52
11/17 anonim válasza:
én 15 voltam és nem bántam meg.Amúgy is érettebb voltam a koromnál és "komoly" kapcsolatban voltam a fiúval.Már ha lehet 15 évesen valamit komolynak nevezni:)
Véleményem szerint,ezt mindenki belül érzi.Teljesen mind1,hogy ki mit mond,lehet hogy 17 évesen se leszel rá készen.
20/L
12/17 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok - fiú -, és még mindig szűz!
14/17 anonim válasza:
Szerintem is 17-18-19 az ideális. Én azt gondolom, hogy egy 15 éves ember még nem tudja igazán(!) élvezni, addig meg minek szexelni. Előtte meg ott van a petting, ami szerintem bőven elég abban a korban.
15/17 anonim válasza:
Szerintem olyan 14 fölött, valamikor.
16/17 anonim válasza:
Van egy barátnőm aki 10 évesen lefeküdt egy 13 evéssel (biszex tehát lanyyal) és van neki egy barátnője aki szintén biszex,13 éves és lefeküdt a barátnőjével aki 11 éves🥲én aki lassan 14 és még nm is akarok meg semmi tehát xdd
17/17 anonim válasza:
6 akkor a legtöbb ember örökre szűz lenne, és nem lennénk 8 milliárdan az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!