Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye jól gondolom?

Ugye jól gondolom?

Figyelt kérdés
23 éves, főiskolás tanuló srác vagyok, viszont tapasztalatlan szűz, és kezdek rádöbbenni arra, hogy most már kizárólag pénz szükségeltetik ahhoz, hogy megszabaduljak ettől a tehertől. Pillanatnyilag nincs jól fizető állásom, de nem akarom még 1-2 évig halasztani az első szexuális élményemet. Ugye jól sejtem, hogy prostira kellene összekaparnom egy kis pénzt, ha gyorsan túl akarok esni a dolgon?
2012. febr. 19. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát te nem vagy 100as...
2012. febr. 19. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy egy egyéjszakás!
2012. febr. 19. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát itt így nagyon gáz lenne csajt találni, az biztos.

Prosti... nem félsz, hogy elkapsz valami nyavalyát tőle?

Szerintem egy kapcsolat jobb ötlet.

Felétek amúgy mennyi egy ilyen nőcske? Nálunk van aki még fél eurós sincsen. Lány vagyok, de érdekel. :)

2012. febr. 19. 20:01
 4/10 anonim válasza:
Ez undorító, ha ilyenre akár gondolni is mersz! Ha ennyire nem számítanak az érzelmek, csak a divat(essünk túl rajta, ha már körülöttem senki sem szűz), meg a hülyeség(mi az, hogy teher?? mi ez adósság???)akkor még mindig ott vannak az egy éjszakára kapható lányok a buliból stb... nem pedig egy jött ment, mindenki által használt, ki tudja milyen fertővel megáldott "asszonyok"
2012. febr. 19. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Jól gondolod én is a helyedben prostihoz mennék.Kb 5-6 alkalommal, hogy a majd lesz csajod,akkor ne legyél tapasztalatlan.Hidd el 1 alkalomtól még nem leszel tapasztalt...
2012. febr. 19. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolat fenntartásához is pénz kell, ráadásul folyamatosan biztosítani kell. Valami gyors megoldást kell keresnem mindenképp.
2012. febr. 19. 20:04
 7/10 anonim válasza:

Volt egy ismerősöm, ő is hasonló cipőben járt, NYUGODJON BÉKÉBEN (Célzás, ha esetleg nem értenéd és már pedig nem fogod...!)!

Amúgy Kedves kérdező, az eszedért nem fognak ellopni abban biztos vagyok!

Ne is jusson eszedbe, hogy egy jól működő párkapcsolatot nem a pénz mozgatja, az 1. dolog mindig az legyen, hogy neked egy prosti kell, gratulálok, hogy 23 évesen ennyi eszed van!

2012. febr. 19. 20:34
 8/10 anonim válasza:
szerezz magadnak párt és ugy lesz a legolcsobb és a legromantikusabb
2012. febr. 19. 20:49
 9/10 anonim válasza:

Egy ismerősömet idézve: "A q. nem nő". Tehát nőt akarsz, vagy nem?

Másrészt viszont úgy érzem, bármilyen válaszokat is fogsz kapni, valahol belül már eldöntötted, hogy kipróbálod-e, vagy sem.

Nem lehet, hogy ez, hogy ilyesmiken gondolkozol, csak a több éves álmodozás egyik újabb fejezete lesz?

Vagy inkább már ígyis-úgyis elmész kipróbálni?

Azzal zárnám a szót, hogy teljesen mindegy, hogy elmész-e egy q.hoz, vagy sem. Nem lesz meghatározó élmény az életedben. De lehet, hogy ez kell Neked ahhoz, hogy rájöjj: mennyire lényegtelen, hogy szűz vagy-e, vagy sem. Presztízs nem az ilyen presztízskérdésekből lesz. Sokkal többet dob az önbizalmon, ha leszólítasz valakit, mintha pénzért akár lefekszel vele. Mert ahhoz kell a bátorság.

2012. febr. 19. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
3kismalac, küldtem neked egy privát üzenetet!
2012. febr. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!