Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne összejönnöm egy 11 évvel idősebb férfival. Jól gondolom, ugye?
Kb 3 éve ismerem, először csak egy játék kapcsán beszélgettünk, mostanában viszont kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok...
Tisztában vagyok vele, hogy egy ideig a szexre kellettem neki (ami nincs nagyon ellenemre..), de úgy érzem, hogy nem kéne komoly kapcsolatot létesítenem egy 28 éves férfival.
Jól gondolom? Olyan fura lenne itthon is bemutatni.. Na meg pár év múlva gyerekeket akar majd.. Én meg ehhez még gyerek vagyok szinte...
Amúgy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, egyedül ez a korkülönbség tart vissza engem (őt nem).
17/L
Jól gondolod.
Figyelj! Ez nem működik, meg nem érdemes megaláznod magad. Ez nem szerelem, ő szórakozott veled, te meg asszisztáltál ehhez. Tanulj az esetből, és a saját érdekedben felejtsd el a pasit.
Szerintem nem gond, de ne próbáld hitegetni azzal, hogy pár év múlva komolyabb irányt vesz a kapcsolatotok.
Különben miért ne jöhetnél vele össze? Legalább tapasztalatot szerzel a férfiak gondolkodásáról, így sokkal jobb nő leszel 28 évesen :D
Gondolom egyébként, hogy ha 28 évesen 17 évessel kezd, akkor még Ő sem szeretne gyereket egy jó ideig, hiszen nem hülye hogy ne tudja, hogy te erre még úgy sem állsz készen!
F/18
20 évesen jöttem össze, egy akkor 31 éves pasival.
Most 25 vagyok, ő 36, megvolt az eljegyzés, és van egy 17 hónapos rosszcsontunk! :)
Igaz, hogy kb 1 évig kellett kitartóan közelednie, mert eleinte engem is nagyon riasztott a 11 év. De kitartó volt, és meglett az eredménye.
Beszélgettünk a családról is, ő szeretne gyereket pár éven belül...
Igazából a legjobban attól félek, hogy a szüleim mit szólnának hozzá. nem vagyok ilyen anyuci kiskedvence, de azért még is csak a szüleim, számít valamennyit a véleményük.
Na meg szerintem 28 éveshez képest kicsit gyerek is vagyok..
ha érzelmi problémát nem okoz,miért ne érezhetnéd jól magad vele? mellette nyugodtan keresheted az igazit. butaság lenne azért "szakítani" mert fenntartásaid vannak. nem a kezed kérte meg. mond el neki h mit érzel,h lehettek együtt,de ne vegyétek egyelőre komolyan a dolgokat,majd alakul aminek alakulni kell. ő se öreg még,lehet h nagyon jól sikerül a dolog,és gyereke lehet 10 év mulva is-vagy még később.
én inkább vele foglalkoznék a helyedben,elnézve a mai fiúkat,siralmas a felhozatal,ha én lennék most 17, 25 alatt szóba se állnék pasival
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!