Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 15 évesen korai...

Szerintetek 15 évesen korai lenne elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok 15, nyáron leszek csak. De a barátommal nagyon szeretjük egymást és én feltétlen megbízok benne. És célozgatott már rá, hogy ő el szeretné veszíteni, de ha én még nem akarom, akkor nem kell. Én 15 előtt még nem szeretném... Vélemények erről?

L

2012. febr. 19. 15:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen kérdés merül fel benned addig kell várnod ez profi tanács
2013. máj. 17. 17:12
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Huhh... hát olvastam itt a kommenteket és elég jókat lehet ezeken röhögni, de sokan már olyan szintre fejlesztették a szánalmasságukat, hogy csak mosolyogni tudok rajtuk...

Volt ez az úrihölgy/úriember, aki ezt írta (REMÉLEM OLVASOD EZT!): "Korai, mert GYEREK vagy. Képzeld el, hogy pár év múlva a homokozóban az ovisok már azon fognak gondolkodni, hogy mikor fektessék meg egymást. Persze, ilyen ez a mai világ, ma már mindent szabad..." stb

hát az a véleményem, hogy attól még hogy a te rendszerváltás előtti időidben még az volt a divat, hogy üveggolyókat dobáltatok le a lépcsőn, attól még el lehetne kezdeni picit haladni a korral... Tanuld meg, hogy ma már a nagymamák Facebookoznak, és a 12 éveseknek is van bankkártyájuk, de hidd el, nem azért hogy megszivassanak... És szerintem rohadtul nem jó felfogás ez a bezzeg az én időmben duma... FOG MÁR FEL, HOGY AZ MÁR ELMÚLT!!! NEM AZ 50'es ÉVEKBEN VAGYUNK!!! miért kell visszaemlegetni a múltat, hogyha már elmúlt... olyan vagy mint azok, akik Trianon miatt sírnak, de ebbe most nennék bele

és a kérdéssel kapcsolatban pedig: nincs életkothoz kötve, hogy ki mikor veszíti el... nyílván nem annyira előnyös, ha valaki 12 évesen megdugatja magát, de mindenkinek szíve joga, hogy mikor akarja... ha úgy érzed, hogy szeretnéd, akkor vágj bele, ha meg még nem vagy rá késsz, akkor várj még vele... van még időd bőven... de ez az egész csak Rád tartozik

DE SZERINTEM EBBEN A KÉRDÉSBEN SENKIRE SE HALLGASS, CSAK MAGADRA... :)

2013. máj. 30. 18:18
 23/23 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó te egy hatalmas idióta vagy,azért mert 2013 van még most is vannak értelmes emberek akiknek fontosak az értékek és nem teszik szét taknyos 15 évesen a lábukat,válaszolva a másikra,23 évemmel nem hiszem,hogy a rendszerváltás előtt üveg golyóztam,pusztán a szüleim normálisan neveltek,nem úgy,mint a mai szülők többsége.Szánalom ez a duma,hogy nem 50évvel ezelőtt van,meg,hogy fejlődik a világ,már ne is haragudj ez nem fejlődés ez a társadalom süllyedése,hogy lassan már elsősöknek a szexen jár az eszük,és bámulják az idióta sorozatokat a tv,azon nőnek fel,gondolkodni képtelenek a sok szülő meg nevelni is képtelen.Azért jutunk el ide,hogy egy 14 éves gyerek már baromira azt hiszi felnőtt,csak mert "szerelmes".
2013. máj. 30. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!