Szerintetek 15 évesen korai lenne elveszíteni a szüzességemet?
Még nem vagyok 15, nyáron leszek csak. De a barátommal nagyon szeretjük egymást és én feltétlen megbízok benne. És célozgatott már rá, hogy ő el szeretné veszíteni, de ha én még nem akarom, akkor nem kell. Én 15 előtt még nem szeretném... Vélemények erről?
L
Huhh... hát olvastam itt a kommenteket és elég jókat lehet ezeken röhögni, de sokan már olyan szintre fejlesztették a szánalmasságukat, hogy csak mosolyogni tudok rajtuk...
Volt ez az úrihölgy/úriember, aki ezt írta (REMÉLEM OLVASOD EZT!): "Korai, mert GYEREK vagy. Képzeld el, hogy pár év múlva a homokozóban az ovisok már azon fognak gondolkodni, hogy mikor fektessék meg egymást. Persze, ilyen ez a mai világ, ma már mindent szabad..." stb
hát az a véleményem, hogy attól még hogy a te rendszerváltás előtti időidben még az volt a divat, hogy üveggolyókat dobáltatok le a lépcsőn, attól még el lehetne kezdeni picit haladni a korral... Tanuld meg, hogy ma már a nagymamák Facebookoznak, és a 12 éveseknek is van bankkártyájuk, de hidd el, nem azért hogy megszivassanak... És szerintem rohadtul nem jó felfogás ez a bezzeg az én időmben duma... FOG MÁR FEL, HOGY AZ MÁR ELMÚLT!!! NEM AZ 50'es ÉVEKBEN VAGYUNK!!! miért kell visszaemlegetni a múltat, hogyha már elmúlt... olyan vagy mint azok, akik Trianon miatt sírnak, de ebbe most nennék bele
és a kérdéssel kapcsolatban pedig: nincs életkothoz kötve, hogy ki mikor veszíti el... nyílván nem annyira előnyös, ha valaki 12 évesen megdugatja magát, de mindenkinek szíve joga, hogy mikor akarja... ha úgy érzed, hogy szeretnéd, akkor vágj bele, ha meg még nem vagy rá késsz, akkor várj még vele... van még időd bőven... de ez az egész csak Rád tartozik
DE SZERINTEM EBBEN A KÉRDÉSBEN SENKIRE SE HALLGASS, CSAK MAGADRA... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!