Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 15 évesen korai...

Szerintetek 15 évesen korai lenne elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok 15, nyáron leszek csak. De a barátommal nagyon szeretjük egymást és én feltétlen megbízok benne. És célozgatott már rá, hogy ő el szeretné veszíteni, de ha én még nem akarom, akkor nem kell. Én 15 előtt még nem szeretném... Vélemények erről?

L

2012. febr. 19. 15:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A kérdés adja a választ, azért is kérdezted szerintem, mert érzed hogy korai még...

Játszatok mást. A szex többi formáját már unjátok?

2012. febr. 19. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Igen korai 17-18 alatt mindenképpen korai,agyilag és érzelmileg éretlen vagy hozzá.Attól,hogy mindenhonnan a szex folyik még nem kell csinálni,különben is 14 éves vagy ebben a korban ,még nincsenek igazán mély érzelmek,csak fellángolások.A szüzesség elvesztéséhez,bizalom,igazi szerelem,érettség kell.
2012. febr. 19. 16:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Korai! 14 éves vagy még nem 15! De 15 évet is korainak tartom!
2012. febr. 19. 16:28
 14/23 anonim válasza:
80%

Szerintem pedig: NE ÉRDEKELJEN KI TARTJA KORAINAK,ÉS KI NEM!:)

Akkor kell elveszíteni,amikor te szeretnéd,amikor készen állsz rá,nem pedig akkor ha betöltesz egy olyan életkort,ami 'tökéletes' vagy mi a fene!;) Ha most szeretnéd,és úgy érzed ,hogy jó lesz,bízol benne,nem félsz,tedd meg! :)

20/L (én is 15évesen vesztettem el,és nem bántam meg,mert szerettem a barátom)

2012. febr. 19. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:
54%
Korai, mert GYEREK vagy. Képzeld el, hogy pár év múlva a homokozóban az ovisok már azon fognak gondolkodni, hogy mikor fektessék meg egymást. Persze, ilyen ez a mai világ, ma már mindent szabad, semmi felelősség, vagy a szülők tiszteletben tartása. Te nyilván elég érettnek érzed magad a szexhez. Hát nem vagy az. De mivel megteheted, úgyis meg fogod tenni. Én nagyon tisztelem azokat, akik várnak 18 éves korukig. Igenis szégyellni való, hogy egy kis taknyos kölyök olyan dolgokat mer megtenni, amit csak a felnőtteknek lenne szabad. Lesz*rom, hogy ki bánta meg, és ki nem, akkor is erkölcstelen, és aki azt hiszi, hogy ez így rendben van, az rohadtul tévedésben van. De kívánom azoknak, akik 14-15 évesen nem bírják ki f*sz nélkül, hogy nézzék végig, mi lesz a kislányukból, akik 11 évesen megront a kedves, megbízható barátja. Mert ugye nemsokára már ez lesz a normális. Mert ugye egy gyerek el tudja dönteni, hogy mi a jó neki. Akkor minek neki szülő? Engedje mindenki szabadon a gyerekét, menjenek piercingeket lövetni, tetováltatni, dugni, 14 évesen. Ma már ez úgyis teljesen elfogadott. Hajrá emberiség, süllyedj még mélyebbre!
2012. febr. 20. 01:55
 16/23 anonim válasza:
38%
Az utolsó hozzászóló véleményével teljesen egyetértek. Ugyanezt gondolom én is erről az egészről.... De hát ez van... a mai világ nem normális.
2012. febr. 20. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
27%
kis k u r v a vagy
2012. febr. 20. 20:57
 18/23 hebehurgya válasza:
36%
A 15 pont jó! mert ha 16 ig vársz akkor frigid nuninak fog tartani.Ha 14 évesen elvesztetted volna akkor prostinak tartana így szerintem pont jó
2012. febr. 27. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:

14-15?

Menjél vissza barbizni..

Szerintem minimum 16-17 éves korodig várj,mert különben nagyon megbánhatod!

2012. márc. 5. 22:55
 20/23 Csimi88 válasza:
Én is 15 évesen vesztettem el a szüzességem az akkori barátommal és abszolút nem bántam meg. Az a baj, hogy hiába teszel fel itt ilyen kérdéseket, neked kell tudni, hogy fel vagy-e rá készülve, mennyire szereted a barátod, nem fogod-e később megbánni. Ami a legfontosabb, ha meg is teszed: védekezést el ne felejtsétek!
2012. márc. 7. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!