Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzek! Ti féltek attól, hogy...

Szüzek! Ti féltek attól, hogy ha tényleg eljön a földünk vége idén, akkor szüzen haltok meg?

Figyelt kérdés
Ki mennyire fél, kit mennyire fog ez arra motiválni, hogy mindenáron elveszítse a szüzességét?
2012. febr. 19. 01:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát akkor lebuktunk,nincs értelme tagadni,mind szűzfaszúként végezzük nemsokára
2012. febr. 19. 05:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Hehe! :D

Láttam egy videót erről a 2012-es világ végéről hogy majd milyen lesz. Tetszett.

Csak nekem kajak hiányoztak róla a birodalmi lépegetők. Milyen unalmas világ vége lesz itt birodalmi lépegetők nélkül? :D

2012. febr. 19. 07:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Sztem decemberre megnő a forgalom a qrváknál :D
2012. febr. 19. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
egyszer nagyon beteg voltam, akkor átfutott rajtam párszor, paráztam is (nem egy nátháról volt szó)
2012. febr. 19. 09:02
 15/20 anonim ***** válasza:
amúgy jah, 21 éves szűz pasi vagyok, és szerintem is emelkedni fog a qrvák tarifája december felé, ezért kell minnél hamarabb letudni, aztán jöjjön a megérdemelt vég :D
2012. febr. 19. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Na már megnit egy világvégés történet.. de jó... 2000-ben is ugyan ez a lemez futott csak ott éppen valameliyk barom kitalálta hogy megkergülnek a gépek és még a sz@rt is kibombázzák belőlünk. (Amihez annyit hozzáfűznék hogy nagyobb a reális alapja mint ennek a majás dolognak)Amúgy is, ha kicsit olvasgattok wikipédiát, rájöhetnétek hogy az egész csak baromság. A maják nem a világvégét hivattak megjósolni idénre, hanem az ő "időszámításuk" végét.
2012. febr. 19. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:

2012es világvégére gondolsz?az hülyeség..

amúgy meg tuti nem fogok meghalni szüzen,annyira sztem nem vagyok csúnya lány..:D max ha váratlanul halok meg,de akkor az utolsó másodperceimben nem arra fogok gondolni hogy úúú basszus mindjárt meghalok,de szűz vagyok.:D

2012. febr. 19. 13:58
 18/20 csacsuka94 válasza:
Engem egyáltalán nem izgat sem a szüzesség elvesztése, sem a világvége. Mellesleg valószínűleg nem is lesz :P
2012. febr. 20. 15:26
 19/20 A kérdező kommentje:
A ha szócska értelmét kéne feldolgozni itt egyes embereknek. A kérdés nem az volt, hogy lesz-e világ vége. A kérdés az volt, te félsz-e attól, hogy HA eljön a világ vége, akkor szüzen halsz meg.
2012. febr. 20. 22:26
 20/20 anonim válasza:
Ti normálisak vagytok???
2012. dec. 3. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!