Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lesz minden kapcsolatomn...

Miért lesz minden kapcsolatomnak emiatt vége?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és még szűz.

ha megismerkedek egy fiúval általában eddig mindegyik örült annak hogy még az vagyok.

viszont ha oda kerül a sor hogy együtt is alszunk, mindig mondom hogy nem azért fogok átmenni hogy legyen valami, ők ezt tudják nagyon jól és mondják is hogy ne csináljak semmit ha nem akarom, meg csak akkor veszítsem el ha én is úgy érzem.

de miután nem volt semmi utána már nem is keresnek, fel sem hívnak..és közlik hogy ez így nekik nem megy.

akkor minek mondják hogy várnak?

akkor ezek szerint még is zavarja őket hogy nem voltam senkivel.

2011. okt. 18. 17:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Azért már csak 21 éves vagy. Ilyen korban már illene elveszíteni a szüzességed a pároddal és nem csak húzni az agyát. Gondolom megfordul a fejükben, hogy mire is vársz?
2011. okt. 18. 17:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keresnek és nem hívnak, akkor hogy közlik? Egyébként nem az zavarja őket, hogy még nem voltál senkivel, szimplán csak az, hogy ők sem tudtak többet elérni...
2011. okt. 18. 17:36
 3/19 anonim válasza:
38%
Amikor ezt mondják, hazudnak... :D Tudom én is pasi vagyok... És nem várnék egy lányra azért, hogy megkaphassam, nem azért mert paraszt vagyok, hanem mert azok a lányok sosem érdekesek és prűdek általában. Várják a nagy Ő-t ami egyszer talán el jön nekik, de úgy sem vele lesz a legjobb szex, mert még nem csinálta a csaj és csak bénázni fog össze-vissza ami miatt szintén véget érhet a kapcsolat...
2011. okt. 18. 17:37
 4/19 anonim válasza:
100%
Ha nem vár, akkor nem érdemel meg. Várj addig a sexel, amíg lesz egy olyan pasi, aki azután is keres, hogy együtt aludtatok sex nélkül.
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Az zavarja őket, hogy nem dugatod meg magadat velük. Sajnos manapság ez így megy. Szánalom az egész. De jó, hogy azért még vannak normális csajok (mint te), és hidd el, normális pasik is akadnak (mint én XD). Ne értsd félre, nem nyomulni akarok :)
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

lehet hogy annyira hideg vagy hogy messziről látszik rajtad hogy soha nem is akarod majd. nem kell hogy szex legyen, de ha szerelmeddel alszol együtt, akkor szex nélkül is érződnie kell hogy nem csak egy barátod mellett alszol. lehet hogy már a simogatást is elutasítod, hát akkor ne is csodálkozz hogy elhagynak.

ha csak azér hagynak el mert első alkalommal nem adod oda magad, amit erősen kétlek, akkor parasztok akkor nem is érdemelnek meg. de gyanítom hogy te nem csak a szexet utasítod el az együttalvásnál! szólj ha nem így van...

2011. okt. 18. 17:38
 7/19 anonim válasza:
Férfi szemszögből a válasz egyszerű: nem az a bajuk veled, hogy szűz vagy(döntő többség örül az ilyennek), hanem, hogy az is maradsz egy velük eltöltött éjszaka után.
2011. okt. 18. 17:38
 8/19 A kérdező kommentje:
átöleljük egymást mindig...meg ha már jó pár hete ismerem akkor petting is van. csak mire a szexre kerülne a sor akkor lesz vége az egésznek.
2011. okt. 18. 17:40
 9/19 A kérdező kommentje:

és nem akarok éveket várni sőt hónapokat sem.

de 1 hónapot sem bírnak várni.

2 hét után meg nem fogok lefeküdni senkivel..annyi idő alatt nem lehet megismerni normálisan egy embert sem.

2011. okt. 18. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj, de én megértem azokat a férfiakat. Gondolom korodból adódóan tényleg férfiakkal(!) voltál, akik kívánják a barátnőjüket és a szexet. Ha nem vagy kész rá, inkább ne is aludj velük, mert kínzás. Hiába szánalmas pár ember szerint, de ez van, a kapcsolathoz tartozik a szex is. -/N
2011. okt. 18. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!