Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lesz minden kapcsolatomn...

Miért lesz minden kapcsolatomnak emiatt vége?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és még szűz.

ha megismerkedek egy fiúval általában eddig mindegyik örült annak hogy még az vagyok.

viszont ha oda kerül a sor hogy együtt is alszunk, mindig mondom hogy nem azért fogok átmenni hogy legyen valami, ők ezt tudják nagyon jól és mondják is hogy ne csináljak semmit ha nem akarom, meg csak akkor veszítsem el ha én is úgy érzem.

de miután nem volt semmi utána már nem is keresnek, fel sem hívnak..és közlik hogy ez így nekik nem megy.

akkor minek mondják hogy várnak?

akkor ezek szerint még is zavarja őket hogy nem voltam senkivel.

2011. okt. 18. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én várnék 2 akár 4 hónapot is ha ez vigasztal :)
2011. okt. 18. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

az egyik válszolónak nagyon igaza van!! ha nem akarsz lefeküdni a sráccal inkább ne aludj vele, mert az felér egy kínzással. az meg pláne ha van petting teljesen be van gerjedve szerencsétlen aztán közlöd hogy bocsi de itt vége...lehet hogy neked ez semmi de egy férfinak ez durva ám :))

21/f

2011. okt. 18. 17:50
 13/19 A kérdező kommentje:

nem én állítom le hanem ő..hogy ne csináljak semmit ha nem akarom.

és különben is ha közlöm vele hogy nem lesz semmi akkor ne hívjon át.

2011. okt. 18. 17:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

akkor viszont neked van igazad, akkor ennyit is érnek. 1 hónapot tud várni aki komolyan gondolja. ha 2 hét után dobnak mert nem adtad oda magad akkor csak a szex miatt kellesz nekik.

viszont abban igazuk van a válaszolóknak hogy ne aludj velük addig amíg elzárkózol a szextől.

am személy szerint azt is megérteném hogy szüzen nem akarod hamar, szerintem 2-3 hónappal se lenne gond, attól is függ persze hogy milyen gyorsan halad a kapcsolat, milyen gyakran találkoztok stb... de a lényeg hogy tudnék várni annyit, és nem azért mert még szüz volnék én is mert már nem vagyok, de szóval ennyit megér.

főleg ha nem is régebbi ismeretségből alakuló kapcsolatról hanem csak párhetes hónapos ismeretségről van szó, nemis ismered a másikat, miért feküdnél le vele... jogos... :)

ha együtt alszol valakivel akkor ha nem is készültök úgy hogy szex lesz, de hagyd meg rá a lehetőséget, hogy elragadjanak az érzelmek, és megtörténhessen. nem kell úgy készülni hogy na akkor majd most, csak ne zárkózz el tőle.

2011. okt. 18. 17:57
 15/19 A kérdező kommentje:
oks..köszi mindenkinek :)
2011. okt. 18. 18:10
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Ostoba szűz vagy és az is maradsz. Csak húzod a pasikat. Ha áthívnak, mondhatsz ám nemet is. Azért állítanak le, mert el akarják érni, hogy biztonságban érezd magad és beadd a derekad. Erre nem jöttél rá?
2011. okt. 18. 18:45
 17/19 A kérdező kommentje:

nyilván ostoba vagyok ha még nem volt ilyen dologba részem.

de ha már lett volna akkor több tapasztalatom lenne.

szerintem mindenki így kezdte aztán nyilván egyre okosabb és tapasztaltabb.

a kisgyereket is tanítják mert nem tud semmit és idővel megtanulja.

2011. okt. 18. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem hagynálak el az miatt ha nem lenne semmi mikor együtt aludnánk, bár még én is szűz vagyok, így valószínűleg ez is közrejátszik a dologban.
2011. okt. 18. 19:57
 19/19 anonim válasza:
100%
csak dugni akarnak az tök mindegy nekik h szűz vagy e még
2011. okt. 19. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!