Fiuk és lányok milyen ize is van valójában a nemi szerveknek? Mert nagyon kiváncsi vagyok rá. Hogy megtegyem-e a pasimmal! Köszike a segitséget nagyon fontos 16/L
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 21:26
11/19 anonim válasza:
Ha mindketten nemrég mosdottatok ott lennt, szerintem tejesen íztelen a pasika nemiszerve :)
12/19 anonim válasza:
én már nyaltam meg a saját spermám és sztem édes inkább de elég szar sztem ....
13/19 anonim válasza:
Pasim szerint az enyém ananász ízű. Az övé pedig sűrű, kesernyés és néha ragadós. sorry
14/19 anonim válasza:
hát jó esetben ízetlen a pasié:D
16/19 anonim válasza:
Én megkóstoltam az ondómat, egyáltalán nincs rossz íze , teljesen semleges.Ha főzök valamit azt sem adnám a vendégeknek anélkül, hogy megkóstolnám...
17/19 anonim válasza:
Íztelen, de csak addig amíg nem jönn elóváladék. Az sós egy picikét!
18/19 anonim válasza:
a válaszolók olvassák már el a kérdést mielőtt válaszolnak... (pár emberre értem) ugyanis a csaj azt kérdezte, hogy a NEMISZERVÉNEK milyen íze van, és nem azt, hogy a spermának... mellesleg szerintem semmilyen íze nincs, olyan mint a bőröd íze akárhol máshol...
19/19 anonim válasza:
Ez azért nem igaz. A nemiszerveknek van egy jellegzetes ízük, illatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!