A nőgyógyászok tényleg megtudják állapítani, hogy szűz vagyok-e vagy nem?
19:52-esnek az, hogy valakit a szülője el akar vinni nőgyógyászhoz, mert NEM HISZ neki, és az, hogy valaki SZŰZ-E, az két különböző dolog, és mint kiderült a kérés kiírója szűz. Ennyit az autópálya melletti dologról.
De hogy témánál maradjunk, az orvos nem tudja megállapítani, hogy voltál-e már férfival. A szűzhártyád megléte vagy hiánya nem jelent semmit, és ezt ő is tudja.
Már bocsánat, de azok nem normálisak, akik azt gondolják, hogy egy vibrátor "elveheti" egy ember szüzességét.
-Lefeküdtél már valakivel? -Persze, már régen lefeküdtem egy vibrátorral...:/
Szerintetek ennek sok értelme van? És ha valaki tampont használ, és véletlenül átszakad a szűzhártyája, akkor az elveszti a szüzességét? Hát egyesek nagyon nincsenek képben.
A lényeg az, hogy a szűzhártya átszakadása nem feltétlenül jelenti a szüzesség elvesztését. Csak akkor, ha az egy pénisz által szakad át.
Ha valakinek már gyerekkorában átszakad/"eltűnik" a szűzhártyája, attól még nem veszíti el a szüzességét, és nem lesz rib**c mondjuk 6 évesen.
És még a végére annyit, hogy aki elveszíti a szüzességét, az sem lesz k*rva, sőt az sem, aki vibrátort használ.
Nem a kérdezőt kellene minősíteni, hanem a kérdésre válaszolni.
előző voltam.
Egyet ertek az utolso elotti valasozloval!!
Aki tampont hasznal es atszakadt a szuzhartyaja tole akkor elvesztette a szuzesseget egy tamponnal.:))
Pfff:))
Hogy lehet ennyi esze egyeseknek h a vibrivel elveszitette a szuzesseget?
Nyugodj meg kedves kerdeze amig nem fekudtel le egy fiuval sem,szuz vagy.
Amugy velem is ugyanaz van mint veled,engem is anyum elakar vinni nogyogyaszhoz,mert nem hiszi hogy meg szuz vagyok.
Szuz vagyok,en tudom,leszarom mitmond a doki.S ennyi;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!