A nőgyógyászok tényleg megtudják állapítani, hogy szűz vagyok-e vagy nem?
Ha használtál vibrátort akkor szerinted szűz vagy? Nem fiúval, hanem egy vibrátorral, de elveszítetted a szüzességedet. Volt szűzhártya, nincs szűzhártya... :))
Igen, meg tudja állapítani!
te mennyi idős vagy?
a nőgyógyás általában mindent meg tud állapítani egy nőről ami gyógyászati, beleértve a szüzességet is.
igazán nem akarom anyukádat véleményezni,de Ő is igazán tudhatná,hogy a szűzhártyád állapota nem döntő a valódi szüzesség megállapításában,mivel ugyebár az átszakadhat minden mástól.A másik meg az,hogy olyan viszonyt kellett volna kiépítenie veled,hogy ne vonja kétségbe a szavadat.Szerintem egy szülőnek normális körülmények között meg kéne bíznia annyira a gyerekében,hogy nem orvossal ellenőrizteti le a szavát.A harmadik pedig az orvosi titoktartás...bár ez abban az esetben nem érvényesül,ha anyukád nevelési és tekintélynövelési szempontból állít oda...
neharagudj,elkapott a hév,sajnálom,ha megbántottalak ezzel,de sajnos a szülői megoldások egyes alternatívái nagyon bosszantanak.
Nem értem mért lenne ő autópálya melletti hölgyecske? Egy szóval sem írta, hogy az anyja jogosan vagy sem akarja elvinni nőgyógyászhoz.
És ha igen akkor abból mi következik? 16 évesen nem feküdhet le a párjával anélkül, hogy egy utcasarki lenne? Ezt valahogy nem értem.
Nagyon birom ezt, hogy minden egyes szexuális kérdésnél felmerül az, hogy vki egy rohadt r*banc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!