1 hónapja feküdtem le a barátommal és nem merek el menni nőgyógyászhoz mert akkor anyum megtudja hogy már nem vagyok szűz! Meg lehet kérni a doktort hogy ne írja rá hogy tág vagina?
"tág vagina" ? :))))
A vagina alapesetben mindenkinek olyan amilyen. Van akinek tág, van akinek szűk. Ha nemi életet élsz, akkor sem tágul ki, ( nem olyan mint az óvszer vagy a nylon-harisnya, egyszer felhúzod és onnantól nem nyeri vissza a rugalmasságát :DD )... csak szex közben.
Látom azért 16 évesen is elég éretlen vagy a szexhez... A saját testeddel nem vagy tisztában!
köszönöm viki meg nyugtattál!
és van lehetőség el menni vele és biztos eljön szivesen!
Fúúú Ezen mit kell annyira izgulni hogy anyuci megtudja?
állj elé mond (majd ha szóba kerül) hogy már nem vagyok szűz és ha elkezd balhézni kérdezd meg tőle hogy te mikor veszítetted el?
Én is 16 voltam mikor először lefeküdtem a barátommal. Aki most már lassan a férjem lesz. Anyámnak szem rebbenés nélkül elmondtam ő meg nem mondod semmit azt mondta az én dolgom. A szavaidból úgy veszem ki anyukád régi módi típus.
Magyarázd meg neki hogy ez a XXI. század!
:D az jóó :)
egysszer én is akarok gyereket majd 4év múlva :D és remélem tőle mert imádom és ő is engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!