Elmondtátok anyukátokat, amikor elvesztettétek a szüzességeteket? Hány évesek voltatok? Hogyan mondtátok el? Hogyan reagáltak?
anyukátokat vagy anyukánknak????vagy mi???nem non értem a kérdést de sejtem mire gondolsz...
én 18,5 éves voltam,és igen elmondtam,sőt még mielött megtörtént a dolog elötte is beszélgettünk róla...
így nem reagált rosszul habár egy 18 éves lánynál azért durva lenne ha rosszul reagálnának...
Igen, elmondtam.De eléggé féltem, hogy mit fog hozzászólni. Amikor megismerkedtem a barátommal, mondta, hogy majd mondjam el, ha odáig eljutottunk. Vártam pár hetet, hogy összeszedjem a mondanivalómat, aztán elé álltam és így kezdtem: Anya!Emlékszel amikor kérted, hogy majd mondjam el...? Nos, hát megtörtént:) Kérdezgetett, hogy mikor, meg persze, hogy védekeztünk-e?Csak természetesen ;) Gondolj csak bele milyen csalódott lenne, ha nem is mondanád el...mintha rejtegetnél valamit előle.Azt hihetné nem bízol meg benne. Jól reagált, nőgyógyászhoz is majd elkísér, hogy felírassak tablettát.
Sok sikert:) Amúgy hány éves vagy?:)
15L
Én 16 voltam, amikor először lefeküdtem az akkori barátommal. Kb. olyan 3 hét után mondtam el anyunak, aki először ilyen nagyon kacéran nézett rám, aztán nevetett! :D Nem igazán féltem tőle, hogy mit fog mondani, mert előtte megbeszéltük, hogy bármit elmondhatok neki nyugodt szívvel, mert ő mindig meg tud engem érteni, és a mai napig, ha tanácsra van szükségem, hozzá fordulok, mert ő az, aki a világon engem a legjobban ismer! :)
20/L
Én 14 éves voltam,már majdnem 15,és megbeszéltem vele még mielőtt megtörtént volna,és számomra ezt természetes volt,hogy megbeszéljük.Mindent elmondok neki a mai napig,olyan mintha a legjobb barátnőm lenne,vagy még annál is jobb.Ő a világ legjobb anyukája.
Szerintem beszéld meg anyuddal!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!