Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok anyukátokat,...

Elmondtátok anyukátokat, amikor elvesztettétek a szüzességeteket? Hány évesek voltatok? Hogyan mondtátok el? Hogyan reagáltak?

Figyelt kérdés
Inkább lányok válaszát várom!
2009. jún. 2. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

anyukátokat vagy anyukánknak????vagy mi???nem non értem a kérdést de sejtem mire gondolsz...

én 18,5 éves voltam,és igen elmondtam,sőt még mielött megtörtént a dolog elötte is beszélgettünk róla...

így nem reagált rosszul habár egy 18 éves lánynál azért durva lenne ha rosszul reagálnának...

2009. jún. 2. 20:30
 2/13 anonim válasza:
100%
en 16 voltam es nem mondtam el! O se mondta el nekem hogy vele hogy volt:) nem beszeltunk rola.
2009. jún. 2. 20:32
 3/13 anonim válasza:
100%
Én 17 voltam, és nem kellett neki elmondanom, valahogy megérezte vagy tudta. De lehet jobb lett volna ha megbeszéltem volna vele én is, vagyis kikérem a tanácsát.
2009. jún. 2. 20:32
 4/13 anonim válasza:
63%

Igen, elmondtam.De eléggé féltem, hogy mit fog hozzászólni. Amikor megismerkedtem a barátommal, mondta, hogy majd mondjam el, ha odáig eljutottunk. Vártam pár hetet, hogy összeszedjem a mondanivalómat, aztán elé álltam és így kezdtem: Anya!Emlékszel amikor kérted, hogy majd mondjam el...? Nos, hát megtörtént:) Kérdezgetett, hogy mikor, meg persze, hogy védekeztünk-e?Csak természetesen ;) Gondolj csak bele milyen csalódott lenne, ha nem is mondanád el...mintha rejtegetnél valamit előle.Azt hihetné nem bízol meg benne. Jól reagált, nőgyógyászhoz is majd elkísér, hogy felírassak tablettát.

Sok sikert:) Amúgy hány éves vagy?:)

15L

2009. jún. 2. 20:33
 5/13 anonim válasza:
75%
Én 15 éves vagyok és most vesztettem el... édesanyám sajnos rátalált a bizonyítékokra... hála "kedves" nővéremnek:@ szóval jobb ha elmondod, valószínű hogy örülni fog az őszinteségnek...
2009. jún. 2. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 voltam, amikor először lefeküdtem az akkori barátommal. Kb. olyan 3 hét után mondtam el anyunak, aki először ilyen nagyon kacéran nézett rám, aztán nevetett! :D Nem igazán féltem tőle, hogy mit fog mondani, mert előtte megbeszéltük, hogy bármit elmondhatok neki nyugodt szívvel, mert ő mindig meg tud engem érteni, és a mai napig, ha tanácsra van szükségem, hozzá fordulok, mert ő az, aki a világon engem a legjobban ismer! :)

20/L

2009. jún. 2. 20:43
 7/13 anonim válasza:
69%

Én 14 éves voltam,már majdnem 15,és megbeszéltem vele még mielőtt megtörtént volna,és számomra ezt természetes volt,hogy megbeszéljük.Mindent elmondok neki a mai napig,olyan mintha a legjobb barátnőm lenne,vagy még annál is jobb.Ő a világ legjobb anyukája.

Szerintem beszéld meg anyuddal!

20/L

2009. jún. 2. 22:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válazokat! Csak kíváncsi voltam.:) Am igen bocsi elgépeltem, mert: anyukátoknak.
2009. jún. 3. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
hát nekem a barátomnak esett ki a száján.anyukám 1 kicsit megijedt de utána meg mindig kérdezgetet hogy milyen is volt.de utána azt mondta egyszer mindenki elkezdi valahogyan.ennyi.16/L
2009. jún. 3. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
amikor kb 1 hónapja voltam együtt a barátommal(akkor 17 voltam), akkor anyukám behozott egy újságcikket a szobámba és mondta, hogy olvassam el. a címe az volt, hogy : szex az új kedvessel. és megkérdezte, hogy még nem volt-e. és mondtam, hogy akkor még nem. utána kb 1 hónappal lefeküdtünk és kb rá 3-4 hétre kérdezte meg anyukám, hogy megvolt-e már. és mondtam, hogy igen. és kérdezte hogy védekeztünk-e és hogy jó volt-e. és persze mondtam, hogy igen. semmi rosszat nem mondott, mondta, hogy ez így oké az én koromban. most 18/L vagyok
2009. jún. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!