Látszik egy lányon szeretkezés közben, ha még nem volt fiúval? Ha csak megjátssza hogy már tapasztalt akkor honnan lehet kideríteni hogy még szűz, csak jól színészkedik?
Figyelt kérdés
Milyen jelek árulkodnak arról, hogy még nincs tapasztalata és csak meg játssza magát?2012. febr. 7. 15:35
11/17 A kérdező kommentje:
Mondom hogy szégyelli, hogy még szűz, azért.
2012. febr. 8. 09:12
12/17 anonim válasza:
De ha megvan a szűzhártyája akkor úgyis le fog bukni. Nincs az a pasi aki nem szúrja ki, hogy miért nem tud behatolni. Először is szabaduljon meg a szűzhártyájától, akkor van esélye, hogy el altassa a pasit.
13/17 anonim válasza:
utolsó, hülyeség. én észre se vettem, mikor hagytam el a szűzhártyát, nem fájt, nem véreztem. lehet, hogy már eltűnt előtte tampontól, vagy bármi. és olyan is van, hogy nincs is.
14/17 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Én három szűzlánnyal voltam egy valóban nem vérzett, de a behatolás mind háromnál nem épp a legsimábban ment. Ha van szűzhártya azt akkor érezni is lehet.
15/17 anonim válasza:
Ilyen gondjai általában a fiuknak szoktak lenni , nem sok lány szégyenli hogy még szüz :)
Én nagyon cikinek tartottam annó , zavarban voltam, nem is nagyon mertem közeledni "ugy" a barátnömhöz , a végén (17 évesen) a haverom növérével feküdtem le elöször , havercsaj volt, nem jelentett semmit, elötte nem szégyelltem magam .
Utána ment minden a barátnömmel is, és öt tartom az elsönek az életemben.
35/F
16/17 A kérdező kommentje:
:) köszi
2012. febr. 9. 08:09
17/17 anonim válasza:
ezen egyaltalan nincs mit szegyelnie nagyon sok "normalis" fiu orulne neki hogyha talalna ebben a vilagban 1 nem ribanc beallitasu lanyt :) 20 evesen szuznek lenni nem azt jelenti hogy fuu de bena hanem hogy nem ribanc legalabb is szerintem :) bocs az ekezetekert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!