Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok még ha nem szakadt...

Szűz vagyok még ha nem szakadt át a szűzhártyám első szeretkezés után?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ugy tudom akkor nem szűz már valaki ha a pénisz behatolt.Ha megvolt már akkor elméletileg nem vagy sűz de fizikailag még az vagy mert egyben van a szűzhártyád csak olyan tág hogy az elsőtől nem szakadt át.
2008. júl. 5. 19:04
 2/6 anonim válasza:
57%
Szerintem biológiai értelemben természetesen igen, szűz vagy "Hétköznapi" értelemben nem...
2008. júl. 5. 19:15
 3/6 anonim válasza:
100%
A szűzesség nem attól függ hogy átszakad-e a szűzhártya vagy sem!Az első együttlét után már nem vagy szűz!Ez az emberi felfogás rendje!Aki volt együtt már fiúval az nem szűz!
2008. júl. 7. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
először ha bedugja nemszakad át. csak másodjára ha taljasen bemegy
2008. júl. 8. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értem miért olyan nagy horderejű, ha valakinek átszakad a szűzhártyája. Egy sima fára mászástól, sportolástól is elszakadhat.

Pedig nem ebben rejlik a "szüzesség elvesztése". Ha egy pasi farka a hüvelyedbe tévedt, te onnantól NEM VAGY SZŰZ. Megtapasztaltad az elsőt a szűzhártya el-, vagy nem szakadásával. A szűzhártya egy jelképes dolog, SEMMI jelentősége nincs.

2010. jan. 11. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy szűz.Az egy dolog, hogy nem szakadt át, de a hüvelyedbe volt a pasi pénisze, ezért már nem vagy szűznek mondható.Sajnálom.:)
2010. ápr. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!