Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok 11 hónapja...

16 éves vagyok 11 hónapja vagyok együtt a barátommal.9 hónap után feküdtem le vele. Kérdés:Túl korai volt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 14:04
1 2 3
 21/25 Sogor válasza:

hmmm...9 hónap? attól függ. én az elsőre félévet vártam (fiú vagyok), de a párommal csak 2 hetente találkoztunk, így a testi vágyak nem törtek annyira felszínre, viszont a 6. hónap után, úgy kívántam Őt, és ő is engem, hogy azt már nem lehetett tovább bírni.

a második barátnőmnél 3 hét után történt meg, viszont vele minden nap találkoztam, és napi 12 órát voltunk együtt (munka). kb másfél hét után alakult ki a testi vonzalom, a többit nem kell részleteznem...

túl nagy jelentőséget ne tulajdoníts sztem neki, mert ha jó volt, ha nem, veszteségként éled meg, és az kihat a kapcsolatra. én is csalódásként éltem meg, mert sokkal jobbra számítottam, de miután elveszítettem azt akit igazán szerettem, 1 cseppet átértékelődtek a dolgok...

ha szabad 1 +jegyzést a "durranásról":

nők soha nem fogják megérteni, h mi megy végbe 1 férfiba a szerelem euforikus állapotában, bár ez nem ide tartozik...

ha 1 férfi nagyon szerelmes, mert lehet ilyen, akkor hiába nyúl magához, nem fog sikerrel járni, csak akkor, ha a Nő iránti vágyai, vonzalma csökken.

szerintem ne törődj vele, hogy korai volt-e vagy sem, inkább élvezd az a kevés időt, amit együtt tölthettek, mert ha nincs tovább, akkor döbbensz rá, hogy mennyit vesztettél.

2012. febr. 11. 23:16
 22/25 anonim válasza:
nem
2012. febr. 12. 10:15
 23/25 anonim ***** válasza:
A korosztályodra jellemző, hogy fojton máshoz próbáltok igazodni. Mindig azt nézed, hogy megfelelsz-e mások, vagy a társadalom elvárásainak, mert ha nem akkor "vérciki vagy". Felejtsd ezt el, és kérdezd meg magadtól, hogy te mit akarsz, neked mi a jó. Ha jó volt akkor egészségedre. Ha nem volt jó, akkor viszont tuti kényszerből csináltad, mert meg akarsz felelni másoknak. Ha így történt, és nem változtatsz a gondolkodásodon, akkor később nagy lekvárban találod majd magad. Bocs, de szarjál rá ki mit gondol, nyugodtan kérdőjelezd meg bárki véleményét. Az enyémet is.
2012. febr. 14. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Tudod, a lányok néha félnek, amiért léhának gondolják őket egy ilyen miatt.

Én sokszor aggódom amiatt, hogy lehet, hogy az előző barátnőjével lassabban haladtak, így őt jobban megbecsülte, jobban szerette stb.

De aztán rájövök, hogy ez hülyeség :) Velem van, mivel engem szeret, magamért szeret...

Szóval ne félj a csalódástól, mert így nem tudod élvezni az életet!

2012. márc. 22. 16:58
 25/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tudom a kérdés régi, ahogy a legrégebbi válasz is.

Csak azért írok ide, hogy elmondjam ezzel a fiúval igaz már nem vagyunk együtt több mint 3 év után szakítottunk. Viszont az szeretném üzenni a mai 15-16 éveseknek, hogy Higgyétek el megéri várni! Jó vissza gondolni arra, hogy egy olyan embernek adtad a szűzességed, akit szerettél:)

2014. máj. 8. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!