Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok 11 hónapja...

16 éves vagyok 11 hónapja vagyok együtt a barátommal.9 hónap után feküdtem le vele. Kérdés:Túl korai volt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 14:04
1 2 3
 11/25 gerger válasza:

Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D.

Amúgy manapság 16 egyáltalán nem korai :). Bár ez nézőpont kérdése. Vannak 18 éves fejjel 12 évesnek tűnő lánykák, s 12 évesek, akik 18nak manapság. :)

Amúgy ezt kicsit érdekesnek tartom, hogy tök idegenek véleményét kéred ki egy fórumon. Most, ha mind azt mondtuk volna, hogy korai volt a dolog, akkor föld alá bújsz, csak mert mi azt mondtuk? :). Itt, csak is a te érzéseid számítanak nem másoké.

2012. febr. 6. 07:51
 12/25 Tündianya válasza:
Az, hogy 16 éves vagy és a 9 hónap is rendben van szerintem. Korai biztosan nem volt. Főleg, hogy azóta is együtt vagytok, tehát nem csak erre várt a fiú!:)
2012. febr. 6. 21:17
 13/25 anonim válasza:
100%
Egyetlen esetben nem korai, ha pár év múlva vele fogsz összeházasodni. Én 17 évesen 8 hónap után feküdtem le, és idén házasodtunk össze 20 éves vagyok, és babát tervezünk. Így nem bántam meg, ellenkező esetben, ha rá egy évre szakítunk akkor igen. Kívánom, hogy nektek is így legyen, mert igazán jó:)
2012. febr. 7. 11:34
 14/25 anonim válasza:
29%

"Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D.

"

Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nőt csak egy tárgynak tartod ,aki kielégít,nehogy eldurranj.Kis sz@ros...

2012. febr. 7. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

"Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nőt csak egy tárgynak tartod ,aki kielégít,nehogy eldurranj.Kis sz@ros."

TE VAGY A SZA.ROS!! HÜL.YE LÁNY!!! Ha férfi lennél, akkor tudnád milyen érzés amikor az ember vágyik a párjára szexuálisan.

Én se várnék többet 1 hónapnál az biztos, így 30 évesen.

2012. febr. 8. 03:03
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem tárgynak tekinti a nőjét egy férfi, csak a szexuális igényét eligíti ki.

Egy kapcsolat egyik legfontosabb része a szexualitás.

Olvasgass könyveket a párkapcsolatokról kedves SZ.AROS lány!! xD

2012. febr. 8. 03:07
 17/25 anonim ***** válasza:
na igen fontos része a szex,de nem 15-16 évesen,hanem később komoly kapcsolatban,csak manapság a tinik kefélnek jobbra-balra mert "nem bírják ki"
2012. febr. 8. 08:42
 18/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen Köszönöm a válaszokat.:)

02-06 04:19 Ilyet sosem csináltam/csinálnék előtte csak petting volt:)

02-06 07:51 Kíváncsi vagyok a véleményekre.Ennyi:)

tegnapelőtt 11:34 Nagyon Sok Boldogságot kívánok:))

1 hónapot?Na jó az igaz,hogy én csak 1-szer feküdtem le a barátommal és 16 vagyok.De 1 hónap szerintem édes kevés ahhoz,hogy lefeküdjek valakivel.:)

2012. febr. 9. 18:04
 19/25 Ebern válasza:
Már utána vagy, így csak egy kérdésem a válasz: védekeztél-e?
2012. febr. 10. 18:43
 20/25 A kérdező kommentje:
tegnap 18:43:Igen :)
2012. febr. 11. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!