16 éves vagyok 11 hónapja vagyok együtt a barátommal.9 hónap után feküdtem le vele. Kérdés:Túl korai volt?
Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D.
Amúgy manapság 16 egyáltalán nem korai :). Bár ez nézőpont kérdése. Vannak 18 éves fejjel 12 évesnek tűnő lánykák, s 12 évesek, akik 18nak manapság. :)
Amúgy ezt kicsit érdekesnek tartom, hogy tök idegenek véleményét kéred ki egy fórumon. Most, ha mind azt mondtuk volna, hogy korai volt a dolog, akkor föld alá bújsz, csak mert mi azt mondtuk? :). Itt, csak is a te érzéseid számítanak nem másoké.
"Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D.
"
Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nőt csak egy tárgynak tartod ,aki kielégít,nehogy eldurranj.Kis sz@ros...
"Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nőt csak egy tárgynak tartod ,aki kielégít,nehogy eldurranj.Kis sz@ros."
TE VAGY A SZA.ROS!! HÜL.YE LÁNY!!! Ha férfi lennél, akkor tudnád milyen érzés amikor az ember vágyik a párjára szexuálisan.
Én se várnék többet 1 hónapnál az biztos, így 30 évesen.
Egyáltalán nem tárgynak tekinti a nőjét egy férfi, csak a szexuális igényét eligíti ki.
Egy kapcsolat egyik legfontosabb része a szexualitás.
Olvasgass könyveket a párkapcsolatokról kedves SZ.AROS lány!! xD
Nagyon szépen Köszönöm a válaszokat.:)
02-06 04:19 Ilyet sosem csináltam/csinálnék előtte csak petting volt:)
02-06 07:51 Kíváncsi vagyok a véleményekre.Ennyi:)
tegnapelőtt 11:34 Nagyon Sok Boldogságot kívánok:))
1 hónapot?Na jó az igaz,hogy én csak 1-szer feküdtem le a barátommal és 16 vagyok.De 1 hónap szerintem édes kevés ahhoz,hogy lefeküdjek valakivel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!