Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok szűz, és...

13 éves vagyok szűz, és gyakran ujjazom magam, viszont nem megy a szűzhártyám átszakítása. Miért van ez?

Figyelt kérdés
természetesen érzem a hártyámat...de nagyon vastagnak képzelem el...sokszor probálom átszakitani de nagyon fáj és nem megy...miért van ez?? és mikor abba haygom akkor nagyon fáj a hasam..hogyha átszakad a hártya van még ott valami akadály? kérlek segitsetek..
2008. ápr. 5. 18:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Ne az ujjaddal próbálkozz, hanem mással. (bármi hasonló formájú..dezodor) ÉS hiába fáj, erőszakosnak kell lenni.
2008. ápr. 5. 19:38
 2/22 anonim ***** válasza:
67%

Egy dolog, hogy ezt meg akarod tenni. Érdekelne, hogy miért.

De fiatal vagy még hozzá. Tudom utáljátok ezt hallani mindig, de nem véletlen, gondolkozzatok.

2008. ápr. 5. 19:40
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Te annyira hülye gyerek vagy még, már bocs. 13 évesen, mi a ....t csinálsz. Minek kell neked ilyenekkel foglalkoznod, ráérsz még ezzel. A másik dolog meg, hogy majd ha lesz párod, ezen ugyis átesel, neked nem kell dolgokat dugdosnod oda.
2008. ápr. 5. 20:01
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

én ennyi idős koromba max. a paszulyszemet dugtam fel az orramba, mert annyi eszem volt:P de akkor is több volt mint NEKED...13 éves vagy hova mind akarod átszakitani????nem akarsz esetleg gyereket nevelni? szerintem arra is "készen állsz"

nagy az Isten állatkertje

2008. ápr. 5. 20:50
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
A hártya a bejáratnál van nem belül! (már csak mert a hasad fáj utána)
2008. ápr. 5. 20:51
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Most azt hiszed, ha átszakítod magadnak, akkor már nem leszel szűz? Lehet hogy a szűzhártyád átszakad, de addig szűz maradsz, amíg egy fiú a péniszével beléd nem hatol! Másrészt pedig 13 évesen nem kellene tárgyakat feldugdosni magadnak, amennyi eszed van, a végén még benned marad valamelyik!
2008. ápr. 6. 09:15
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Szia. Miért akarod átszakítani? Attól még szűz maradsz és az első szeretkezés is fájhat, mert nem feltétlenül az fáj, hogy átszakítják a szűzhártyádat, hanem hogy a hüvelyednek ez egy új dolog, tágulnia kell és ha nem elég nedves akkor fáj, surlódás meg ilyenek. Ezért fontos az elsőnél a hosszú előjjáték, egy fiú aki vigyáz rád, egy kis síkosító esetleg és persze óvszer vagy más védekezési mód. Az semmi képpen nem javaslom, hogy pl dezodort dugdoss a hüvelyedbe, mert veszélyes. Kémiai anyagok, meg kosz van rajta és ennek nem kéne bejutnia a szervezetedbe, erre találták ki a vibrátort, persze azt is tisztítani kell, de nem hiszem hogy ennyi idősen vibrátorra lenne szükséged.

A hasad azért fájhat, mert már túl mélyre nyúltál és esetleg már a méhszájadat is elérted és megsértetted. Ezt ne csináld. A szűzhártya pedig nem egy vastag dolog és nem is teljesen zárt, van rajta lyuk, hogy pl a menszesz kifollyon.

Szóval ha jól esik maszturbálj, de a kényszeres szűzhártya átszakításosdi nem egy jó dolog. Hidd el majd ha lesz egy szerető párod, akkor jobb lesz ha ő csinálja neked, de azért ne siesd el, erre még ráérsz.

2008. ápr. 6. 09:26
 8/22 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy rosszul fogalmaztam.. nem konkrétan átszakitani akarom,hanem csak probálgatom hogy milyen lenne...azt én is tudom hogy erre van még sok idom...és azert várom majd jo pár év mulva az igazit...ja és a pamperszbol már kinottem...és sosem barbiztam meg ilyen hulyeségek...
2008. ápr. 6. 14:31
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Már bocs, de ettől, a "próbálgatástól" simán átszakadhat, igaz, még akkor is szűz maradsz!
2008. ápr. 6. 15:50
 10/22 A kérdező kommentje:
tudom jol...
2008. ápr. 6. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!