A barátnőmmel mind a ketten szüzek vagyunk (ő 15 én 18). Szeretnénk kipróbálni, mert úgyérezzük, h megbízunk egymásban ennyire (meg persze szeretjük egymást). Mit tudtok tanácsolni?
egy kérdésem lenne: eddig milyen fajta szexuális életet éltetek? mi fért bele a pettingbe? van e egyáltalán valami szexuális tartalmú közös "előéletetek"? szerintem azért ez egy fontos dolog lenne az első közös együttlét előtt, nemde?
20/L
Fontos lenne, hogy mielőtt először lefeküdnétek egymással, térképezzétek fel egymás testét. Ha azonnal a magas cén akarjátok kezdeni, abból több, mint valószínű, hogy negatív élmények fognak születni, és csalódás lesz. Ahhoz, hogy az első egyesülésetek jól menjen és - főleg a lánynak - kellemes emlék és tapsztalat legyen, fokozatosan kell haladnotok, nem pedig azonnal belcsapni a lecsóba.
Jó sok időt kell arra szánni, hogy felfedezzétek egymást, eleinte ruhán keresztül, aztán lassanként, apránként egyre kevesebb ruhában. Meg kell tanulnod, hogy a barátnődnek hol vannak az erogén zónái, melyik érintés esik neki jól és hol, hogyan. Aztán a lányoknak az orgazmust tanulni kell, nem megy magától, mint a fiúknak. ha a barátnőd szokott önkielégíteni, meg tudja neked mutatni, hogyan csinálja, és te hogyan csináld.
Át lehet ugyan ugrani ezeket a lépcsőfokokat, ki lehet hagyni, de minek? Nem érdemes, és nem is hasznos. A szexet is meg kell tanulni, nem reflex, mint a nyelés vagy a lélegzés.
De ahogy így elmeséled nekem a kapcsolatotokat, egyre inkább az az érzésem, hogy még nincs itt az ideje. Várhjatok, csókolózzatok, beszélgesetek sokat, semmiről ne maradtok le, időtök, mint a tenger.
A fogamzásgátlást ugye nem kell említenem... szűzen is teherbe lehet esni, elég hozzá, ha az előváladék az ujjadról a hövelyére kerül izgatás közben.
Nem. a védekezéssel pontosan tisztában vagyunk:)
Lehet h igazatok van. majd meglátjuk, h milesz. de köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!