Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel mind a ketten...

A barátnőmmel mind a ketten szüzek vagyunk (ő 15 én 18). Szeretnénk kipróbálni, mert úgyérezzük, h megbízunk egymásban ennyire (meg persze szeretjük egymást). Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Tanács alatt azt értem, h mit tudok tenni, h minél élvezetesebb és emlékezetesebb legyen. és h romantikus legyen. Valamint h mi az amire felkell készülnünk előtt. Az is a bajom, h valószínüleg utána nemsokkal rendbekell szednünk magunkat, mert nem maradhatunk úgy, mert vagy nála történik meg vagy nálunk. Ez nagy baj? Mert azthiszem h engem ez zavarna. Nincs vmi ötletetek erre?
2009. máj. 31. 18:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

a csajok az első-t komolyabban élik meg mint mi pasik, szóval ne az legyen h megbeszéletek h holnap este 8óra 10perckor átmegyek hozzád és szexelünk...hanem vidd el valahova, atán kisérd haza...utána már jön magától..azmeg h utána igyekezni kell...hátnemtom én szexután szeretek 1 kicsit feküdni

biztos megtudjátok oldani h olyankor szexeljetek amikor van fölös 1-2 órátok amikor senki nincs otthon

17f

2009. máj. 31. 19:01
 2/41 anonim válasza:
81%
szerintem még fiatal ehhez. várnod kéne még ezzel! és az előttem szólóhoz csatlakozva a lányok ezt máshogy élik meg! inkább csak pettingeljetek még, te már korban érett vagy ehhez, de a csaj még fiatal.
2009. máj. 31. 19:06
 3/41 anonim ***** válasza:
76%
Petting sem volt még? ideje lenne elkezdeni megismerni egymást, kinek mi a jó.Te mondjuk megmutathatnád hogyan szeretnd ha fogná, később szájba venni. Ő memutatja hogy szereti a cici masszázst, majd az ujjazás, nyalás, stb.Az ilyen kis dolgok beleférnek rövid időbe és nem is kell teljesen pucérra vetkőzni.És a szexet sem kell elsietni illetve csak bújjatok össze meztelen, lenge ruhában ne dugd be a hüvejébe csak tedd oda mintha és mozogjatok ez így is tök jó mindkettőtöknek kiskanál pózban és a lány segít rajtad a végén, te meg símogatod és ha tetszik a dolog jön a gumizás és a...
2009. máj. 31. 19:08
 4/41 anonim ***** válasza:
98%

Az ember megizzadhat közben, meg az ondó is kifolyik a lányból, akármit csináltok, és eléggé ragad, szóval utána érdemes lezuhanyozni.

Ahhoz, hogy tényleg jó legyen, nem szabad kapkodni. Olyan időpontot válasszatok, amikor akár órák is a rendelkezésetekre állnak, miközben senki sem nyithat rátok. A félhomály, pl gyertyafény megnyugtató lehet, jobb, mint a 100 wattos égő.

Ne siessetek sehová! Jó sok előjáték legyen: simogasd mindenfelé, mondj szépeket neki, suttogj a fülébe. Az izgalomtól kiszáradhat: vízes alapú síkosító jó, ha van kéznél. Nekünk a kutyapóz vált be az első közösülésnél, mert ott a nő könnyedén irányíthatja a mélységet. Beszélgessetek közben sokat, legyetek folyamatos kontaktusban, hogy jó-e, fáj-e, mi az, ami kellemes. teremts érzelmileg meleg, bensőséges légkört, és éreztesd a lánnyal, hogy elsősorban az ő öröme és kényelme a fontos neked, mert erre van szüksége leginkább. Behatolásnál érdemes, ha a hüvelyével kicsit kifelé nyom, így a hüvely könnyebben ellazul, és te is könnyebben becsusszansz. Ha úgy érzed, hogy most már mindjárt elmégy, akkor állj meg, várj egy kicsit, akár ki is veheted a péniszedet, hogy megnyugodj egy kicsit. 3-4 lökésért nem érdemes betenni... Ha készen vagytok, utána maradjatok még egy kicsit együtt, ne rohanjatok azonnal zuhanyozni vagy haza.

És a legfontosabb: ha a lány azt mondja, hogy állj meg, akkor azonnal állj meg.

2009. máj. 31. 19:09
 5/41 A kérdező kommentje:
Én ezt értem. Lehet még tényleg kicsit fiatal. az igyekezéssel kapcsolatban annyir, h nem miattunk, hanem mert náluk is meg nálunk is vannak otthon. Ráadásul én elég romantikus vagyok, tehát jobbszeretném este, és akár úgy h utána együtt aludjunk. Tudom h általában nekik ez fontosabb mint a pasiknak. Tudom h nagyon fontos neki. De én sem vagyok átlagos pasi. Nekem sztem fontosabb mint sok nőnek. Ezért is szeretném ha az első tökéletes lenne. Persze nem megbeszélés alapján. Illyesmi eszembe se jutott. Csak mondom az zavar h utána valszeg nem tudnánk együttmaradni, amíg szeretnénk(feküdni az ágyban, ölelkezni stb)És arra tudtok vmit mondani, h mire készüljünk fel és h mit tudok megtenni azért h minél jobblegyen neki? (am. erről már beszélgettünk de pettinget azt kihagynánk.)
2009. máj. 31. 19:12
 6/41 anonim válasza:
51%
És a szűz édesanyja vagy bátyja (apukájáról nem is beszélve) mit szól hozzá??
2009. máj. 31. 19:18
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
A pettinget ne hagyjátok ki, semmiképpen. A lánynak ugyanis attól lesz jó, nem attól, hogy te ki-be húzogatod.
2009. máj. 31. 19:18
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
eu így van, ha csak úgy hirtelen lehúzod a bugyit és már egyből berakod az nemleszjó:D a lényeg h már megőrüljön a vágytól és akarjon téged...akkor úgy becsusszan h észre sem veszed, arra ügyeljetek h legyen elég nedves mert ha nem fájdalamas is lehet
2009. máj. 31. 19:25
 9/41 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, h anyuja, vagy nevelőapuja (bátyja nincs) kiakadna. Tudják, hogy szertjük egymást. És nem úgy tervezünk h utána otthagyjuk egymást, hanem hosszútávra. A pettingel meg az a dolog van, h ő nemszeretné. Én meg nemfogom eröltetni. Ahogy a szeretkezést sem eröltettem, sőt szóba se hoztam, csak egyszer vhogy elkezdtünk róla beszélgetni, és akkor megbeszéltük ezeket a dolgokat. Amúgy ha tényleg lefexünk egymással, akkor az a baj h nem tudunk kettesben lenni a lekásban, a falak meg vékonyak, és ez mind a kettőnket feszélyez. pedig ez nagyon nemhiányzik, mert az első amúgy is kicsit stresszes ha jóltudom (a lány fájdalma miatt, stb.)
2009. máj. 31. 19:26
 10/41 A kérdező kommentje:
De petting nélkül miért ne izgulhatna fel anyira h ne legyen gond ha kihagyjuk?
2009. máj. 31. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!