Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan ennyire ciki lenne...

Komolyan ennyire ciki lenne hogy szűz vagyok 16 évesen?

Figyelt kérdés

egy sráccal beszéltem facen és ezeket írta:

Ő:menyi vagy ?

Én:16

Ő:és még szüz vagy ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Én:igen

Ő:én nem vok már az

Én:tesod van?

Ő:igen

és ö már nem SZÜZ !!!!

de komolyan a srác fiatalbb nálam és most ezzel köcsögösködik. miért gondolják ezt ennyire cikinek?

2012. jan. 27. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem az a ciki, ha 16 évesen szüz vagy, hanem az ha már ilyen 14 évesen rég elvesztetted. Na az ciki. Mondjuk mai felfogással te nyomorék vagy, mert nem vagy olyan k#rva, mint a többiek, hogy oviban, a homokozóban nyomják. Sajnos.

Szerintem az a srác csak keménykedik, hogy, fuuu, én má megb@sztam egy csajt, fuu de menö vok, azta.

Jól teszed hogy nem utánzod a többieket!

2012. jan. 27. 23:40
 12/22 anonim ***** válasza:

komolyan nem értem én ezt. manapság, ha megismerkedik két fiatal, ez az első kérdés? jó, a második, a kora után.

erre azt kell mondani, hogy semmi közöd hozzá. és 16 évesen még marha fiatal vagy, egyáltalán nem ciki, sőt, a sok kis ribi szégyellheti magát, aki 15 évesen már ki tudja, hány fiúval szexelt.

2012. jan. 27. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:
ja, a másik meg, hogy nem kell mindent elhinni a fiúknak sem. sőt, jobban belegondolva,a lányoknak sem...az, hogy ő azt állítja, hogy "tapasztalt", nem jelenti azt, hogy tényleg az. mondani lehet bármit.
2012. jan. 27. 23:44
 14/22 Mark 97 válasza:
Figyelj!Ez nem szegyen.Sot inkabb jo.Van 1-2 ismerosom,akik man 12 evesen elvesztette es azzal senkinek a szemeben nem lettek nagyobbak. :)
2012. jan. 27. 23:51
 15/22 anonim válasza:
64%

- Inkább legyél konzervatív, mint tizenévesen ingyen prosti a particsürhének.

- Inkább legyél egy szürke egér, mintsem egy zebra, akin mindenki átmegy.

- Nem vagy te postaláda amibe mindenki beteszi, de fagyi tölcsér sem, amit bárki kinyalhat.

By Antifaces

2012. jan. 28. 00:14
 16/22 anonim ***** válasza:
szánalmas kis köcsögökkel ne foglalkozz, legyél értelmesebb, hagyd rájuk, és tudd hogy 4-5 év mulva tied lesz a világ, te nem leszel kiégve, neked lesz normális párod aki tisztel és őszintén szeret, és úgy fog veled szeretkezni mint ővele soha senki nem fog...
2012. jan. 28. 00:46
 17/22 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal! Ügyelj az érintetlenségedre,az ilyen hibbant alakokkal,mint az a 14 éves kis takony,ne foglalkozz!!! A "fácsebóókon" meg jelöld be selejtnek...

Ffi/37

2012. jan. 28. 09:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, a 15-16 éves srácoknak mainapság az a fő célja, hogy minél hamarabb, minél kevesebb idő alatt a lehető legtöbb csajt meghúzzák. Az, hogy te 16 évesen szűz vagy tökéletesn NORMÁLIS dolog. Ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond, maradj meg a saját erkölcsi, érzelmi értékeid mellett, és akkor szexelj, amikor te akarsz.

Egyébként, ha megnézed, vannak olyan kérdések itt, hogy 21 évesen ciki-e szűznek lenni. A legtöbb válasz az, hogy nem. Akkor szerinted, neked miért lenne? Egy normális, komoly pasi nem emiatt fog elhagyni, megutálni vagy kinevetni. Ne a 15-17 éves nagymenőt játszó kisfiúk legyenek azok, akikre hallgatsz :)

2012. jan. 28. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:
És fészen másról nem lehet beszélgetni, csak a szüzességről? Amúgy meg mi köze hozzá?
2012. jan. 28. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy már nem szűz? Azért mert azt mondja, az még nem jelenti azt hogy igazat állít!

Többnyire füllentenek ebben a témában a fiatalok. Főleg a fiúk!

2012. jan. 29. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!