Komolyan ennyire ciki lenne hogy szűz vagyok 16 évesen?
egy sráccal beszéltem facen és ezeket írta:
Ő:menyi vagy ?
Én:16
Ő:és még szüz vagy ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Én:igen
Ő:én nem vok már az
Én:tesod van?
Ő:igen
és ö már nem SZÜZ !!!!
de komolyan a srác fiatalbb nálam és most ezzel köcsögösködik. miért gondolják ezt ennyire cikinek?
Nem az a ciki, ha 16 évesen szüz vagy, hanem az ha már ilyen 14 évesen rég elvesztetted. Na az ciki. Mondjuk mai felfogással te nyomorék vagy, mert nem vagy olyan k#rva, mint a többiek, hogy oviban, a homokozóban nyomják. Sajnos.
Szerintem az a srác csak keménykedik, hogy, fuuu, én má megb@sztam egy csajt, fuu de menö vok, azta.
Jól teszed hogy nem utánzod a többieket!
komolyan nem értem én ezt. manapság, ha megismerkedik két fiatal, ez az első kérdés? jó, a második, a kora után.
erre azt kell mondani, hogy semmi közöd hozzá. és 16 évesen még marha fiatal vagy, egyáltalán nem ciki, sőt, a sok kis ribi szégyellheti magát, aki 15 évesen már ki tudja, hány fiúval szexelt.
- Inkább legyél konzervatív, mint tizenévesen ingyen prosti a particsürhének.
- Inkább legyél egy szürke egér, mintsem egy zebra, akin mindenki átmegy.
- Nem vagy te postaláda amibe mindenki beteszi, de fagyi tölcsér sem, amit bárki kinyalhat.
By Antifaces
Egyetértek az előttem szólókkal! Ügyelj az érintetlenségedre,az ilyen hibbant alakokkal,mint az a 14 éves kis takony,ne foglalkozz!!! A "fácsebóókon" meg jelöld be selejtnek...
Ffi/37
Figyelj, a 15-16 éves srácoknak mainapság az a fő célja, hogy minél hamarabb, minél kevesebb idő alatt a lehető legtöbb csajt meghúzzák. Az, hogy te 16 évesen szűz vagy tökéletesn NORMÁLIS dolog. Ne foglalkozz azzal, hogy más mit mond, maradj meg a saját erkölcsi, érzelmi értékeid mellett, és akkor szexelj, amikor te akarsz.
Egyébként, ha megnézed, vannak olyan kérdések itt, hogy 21 évesen ciki-e szűznek lenni. A legtöbb válasz az, hogy nem. Akkor szerinted, neked miért lenne? Egy normális, komoly pasi nem emiatt fog elhagyni, megutálni vagy kinevetni. Ne a 15-17 éves nagymenőt játszó kisfiúk legyenek azok, akikre hallgatsz :)
Honnan tudod, hogy már nem szűz? Azért mert azt mondja, az még nem jelenti azt hogy igazat állít!
Többnyire füllentenek ebben a témában a fiatalok. Főleg a fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!