Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy hónapja vagyok együtt a...

Egy hónapja vagyok együtt a barátommal, szerintetek sem korai ha lefekszek vele?

Figyelt kérdés
Nagyon akarom ő is és szeretjük egymást. 15/l és 16/f
2012. jan. 24. 17:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Először is - Köszönöm a válaszokat

Utána - Igazából csak érdekeltek a válszok, de már eldöntöttem h 1-2 hetet még várok, de mivel énis akarom és ő is ezért nem fogom sokáig húzni :)

2012. jan. 25. 19:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát hajrá... Csak aztán nehogy sírj utána xD Te se vagy más mint a többi beállsz a sorba.
2012. jan. 25. 19:33
 13/21 anonim ***** válasza:
végülis jól mondom a tinik 98%a tipikus,buta,felelőtlen csitri,sminkel,iszik,kefél,és "érettnek,szerelmesnek" hiszi magát,tegyed kérdező,de ha megbánod,vagy esetleg terhes leszel akkor majd gondolj vissza azokra akik azt javasolták várj még min 1-3 évet
2012. jan. 25. 19:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a te döntésed, de minden 15 éves kis -már elnézést - hülye tinilány azt mondja, hogy hű, de szerelmes, ez örökké fog tartani, meg hogy teljesen érett rá. A nagy frászt, semmit se tudtok még a dologról, ez is tipikus tiniszerelem, 1, 1-5 hónap, és jön a következő, ott is ez lesz, hogy hú, mekkora szerelem, pár év múlva meg sírni fogsz, hogy miért tetted meg ilyen kis hülyén. Az együttlét felnőtteknek van, nem a 15 éves kis gyerkőcöknek. Meg a kapcsolatot nem ezzel kell kezdeni. 1,5-3 év ismeretség után, ha már teljesen megbíztok egymásban, meg van köztetek olyan viszony, ami sokáig fog tartani, akkor lehet ezen gondolkozni, nem 15 évesen 1 hónap után. Minek ez még nektek? Ettől nem lesztek nagyobbak, szégyen, ha valaki ennyi idősen túl van rajta. 17/L
2012. jan. 25. 19:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Én tudom h nem fog örökké tartani ! DE mi értelme van annak h állandóan a jövővel foglalkozunk és nem élvezzük ki a jelent ?
2012. jan. 26. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
ha ezt mondjuk 18-20 évesen mondanád,na de hogy 15 évesen,15 évesnek 15 évesként kéne viselkedni,azt kéne csinálnia mint amit egy értelmes 15 éves gyerek csinál,te mondod hogy élvezni akarod a jelent,miközben azon igyekezel minél felnőttebb legyél..a szex a felnőttek "játéka",aki szexel,annak vállalnia kell a következményeket,ha terhes leszel a 15 éves fejeddel akkor vagy mész abortuszra,vagy 15 évesen anya leszel,gondolom egyiket sem akarod,jobb ha tudod 10 abortuszból,7 ,17 alatti lányé
2012. jan. 26. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Kiélvezni a jelent nem lehet úgy, hogy tovább látsz az orrodnál?

Csak a nemiség nyújt neked élvezetet?

Szexgépnek tekinted magad? Akkor prosti akarsz lenni?

A pillanatnyi "boldogságért" feláldozod a jövődet?

Nem látod, mennyi bajt okoz a hűtlen szex?

Egyébként megértelek. A többiek sem jobbak, akik a felnőttek játékának tekintik a szexet. Ha ez igaz lenne, akkor jogos lenne a vágyad.

2012. jan. 26. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
A szex nem játék, hanem felelősségteljes kötelességteljesítés. Élet- és szeretetművészet.
2012. jan. 26. 18:35
 19/21 anonim ***** válasza:
nem véletlenül tettem idézőjelbe, a játék szót,és képletesen értettem,17-18 felettiekre gondoltam a "felnőttet"
2012. jan. 26. 18:38
 20/21 anonim válasza:
Én is 1 hónap után feküdtem le barátommal. Én majdnem 16 voltam, ő meg 18. Sokan azt mondják korán oda adtam magam. De szerettem, és szeretem is. Most is együtt vagyunk már 11 hónapja, és egyáltalán nem bántam, meg hogy lefeküdtem vele 1 hónap után. :) ja, és még szűz voltam... :)
2012. ápr. 10. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!