Túl fiatal vagyok hozzá?
15/L a barátom 21.
1év5hónapja vagyunk együtt..meg volt a szülőknek bemutatatás..meg stb.
Én is szűz vagyok és még ő is.Mindketten megtaláltuk a nagy Ő-t..szerintetek fiatal vagyok a szüzességem elvesztésíhez?Szedek fogamzásgátlót,rendszeresen járok anyummal nőgyógyászhoz ne egy "ribancot"képzeljetek el.
Köszönöm a válaszokat.
"Meg persze olyat még nem hallottam, hogy szűz lány fogamzásgátlót szed.. :D Miért, ha még nem feküdtél le senkivel?? Nehogy teherbe ess a tampontól?? :D 26/L"
Hát ez ciki, de én szűz vagyok, és fogamzásgátlót szedek...ja! És tampont nem rakok föl, mert ugye szűz vagyok, és nem akarom megsérteni a hártyát. Hát hallod, süllyedek szégyenembe rendesen. :)
24/n
Egy dolgot nagyon jegyez meg kérdező:
A szex felelősség! Nincs 100%-os fogamzás gátlás, peches meg bármikor lehetsz. Az abortuszra váró nőknél 10-ből 7 16 év alatti! Én is tabi ellenére jöttem a világra.
Tehát csak akkor szexelj, ha már tudsz mit kezdeni egy esetleges terhességgel! Sose a fiúra bízd magad! Mindig okosnak kell lenned!
22/L
Szerelemtől nem látod úgy az embert aki, ha később csalódni fogsz benne akkor ne csodálkozz. :D
Ha felkészültnek érzed magad akkor tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!