1év5hónapja vagyunk együtt..meg volt a szülőknek bemutatatás..meg stb.
Én is szűz vagyok és még ő is.Mindketten megtaláltuk a nagy Ő-t..szerintetek fiatal vagyok a szüzességem elvesztésíhez?Szedek fogamzásgátlót,rendszeresen járok anyummal nőgyógyászhoz ne egy "ribancot"képzeljetek el.
Útolsó köszönöm..igazán elgondolkoztató amit irtál.
2012. jan. 23. 16:08
12/31 A kérdező kommentje:
wagyis utolsóelőtti.
13/31 anonim válasza:
Meg persze olyat még nem hallottam, hogy szűz lány fogamzásgátlót szed.. :D Miért, ha még nem feküdtél le senkivel?? Nehogy teherbe ess a tampontól?? :D 26/L
14/31 A kérdező kommentje:
Nem..most kezdtem el 1hete csak hogy biztosan védjen ha megtörténik.
2012. jan. 23. 16:09
15/31 anonim válasza:
Igazából én azt furcsállom, hogy a nődoki cisztára tabit ír a kislánynak! Ez rohadt veszélyes!
2012. jan. 23. 16:10
16/31 A kérdező kommentje:
Voltam több orvosnál is..és javasolták hogy a fogamzásgátló elhajtja a cisztát (amit még eddig nem tapasztaltam de anyumnak is volt és neki a fogamzásgátló segített..)
2012. jan. 23. 16:12
17/31 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló tabletták megakadályozzák a peteérést, peteérés hiányában pedig a funkcionális petefészek ciszták sem alakulnak ki. A fogamzásgátló tabletták éppen ezért jól használhatóak a menstruációs ciklussal visszatérő petefészek ciszták kezelésére.
2012. jan. 23. 16:13
18/31 pqpqpq válasza:
a 16:06-ostol szeretnem megkerdezni ,hogy ha 1,5 ev nem eleg hogy tudjad hogy ő a nagy ő... akkor megis mikor tudja meg az ember?
2012. jan. 23. 16:14
19/31 anonim válasza:
A házasságok 60%-a miért a 7. évben megy tönkre?
Aki letolt már egy évtizedet a pasija mellett az el mondhatja, hogy tudd valamit.
De ez a süldő gyerek még csak most serdül nővé, folyamatos változásban van. Most alakul ki az értékrendje, a gondolkodásmódja... minden. Egyszerűen még gyermek és itt áll a felnőtt lét küszöbén. 3 év alatt is annyit változik... a gondolkodása, az életszemélete.
Ha 25 évesen is együtt lesz a barátjával akkor joggal mondhatja, hogy megtalálta aki az övé.
Főleg a korai szexuális élmény... az sokat nyom a nő lelkén. Szóval várjuk ki a végét.
2012. jan. 23. 16:21
20/31 anonim válasza:
15 évesen..biztos nagy ő. Nem értem mire jó ez a "ringassuk magunkat bele hogy ő a nagy ő" dolog. fiatal vagy, élj, nem gond ha 1 havonta új pasid van, ez a kor bája és velejárója. de az idő nem számít. attól nem nemesebb egy kapcsolat hogy több ideje tart. Annál viccesebb mikor pont ezek a nemes kapcsolatok bomlanak fel úgy hogy meguntuk egymást stb... ha két ember szerelmes akkor nem fog véget érni sose a kapcsolatuk. ez ilyen egyszerű. mivel a legerősebb érzelem. Ha pedig nincs annál erősebb érzelem akkor mi vetne neki véget? Az elmúlás. A mai divatlibsi gyökerek meg röhögnek meg viccelődnek ezen pedig ez így lenne alapjáraton. Ha mégis véget ér akkor legalább az egyik fél részéről szó sem volt szerelemről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!