Ha egy srác megkérdezni, hogy "szűz vagy? " És mondjuk én nem szeretném megmondani, hogy az vagyok, vagy nem vagyok az. Akkor milyen kitérő választ lehet mondani?
Miért modortalanság megkérdezni, ez önmagában alapvető ha valakit érdekel. Csak tudni kell hol és kitől.
Igazából nem mindegy miért nem szeretnél válaszolni.
pl: Erre a kérdésre nem válaszolok.
Miért kérdezed?, Miért akarod tudni?Miért érdekel?....
Nem válaszolsz és távozol.
Nem az igazat mondod. ...
Beszélj előbb magadról. -a fiúnak mondod
Nincs kedvem szexről beszélni.
Mástól kérdezd.
Mi az hogy szűz? :)
Ne tudd meg.
"Ha a fiúd illik megmondani." Egyeseknél elég fontos információ ez ahhoz, hogy fiúja legyen vagy ne.
Tehát az ismerkedés elég korai szakaszában elképzelhető.
Én is az vagyok 27 évesen, ezért nekem is aktuális ez a kérdés, kérdező. Tőlem egyszer egy haverom kérdezte meg, akivel kölcsönösen tetszettünk egymásnak, hát ne tudd meg, milyen kínban voltam, hogy mit feleljek. Mert persze, nem titok, de ehhez mégiscsak kell azért egy bensőségesebb viszony az adott férfival (éljünk párkapcsolatban).
Egyébként én is azzal szoktam elütni az ilyen kérdéseket, hogy: "Nem, Bak." Persze lehet, hogy rájönnek ebből is. Vagy visszakérdezek, hogy: "Miért kérdezed?"
Hát, sajnos nem tudok sokat segíteni, de én is várom a konstruktív válaszokat.
Üdv,
egy sorstársad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!