Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha egy prostival vetetem...

Baj ha egy prostival vetetem el a szüzessegem? Már nagyon szeretnék sexelni.21 éves fiu.

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%

Könnyű ezt mondani hogy barátnővel veszítse el , én is ilyen helyzetbe vagyok hogy most készülök menni, mivel NINCS barátnőm és nem is tudok szerezni olyat aki tetszik mivel se jó dumám sincs és még jól se nézek ki egyszóval a csajok sz*rnak rám, na most így hogy veszítsem el egy szép lánnyal? Szerintem nyugodtan menny el.

Le lehet pontozni.

2009. okt. 8. 20:10
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem, ne tedd, de vegul is a te dontesed!
2009. okt. 8. 20:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Ezt már 18 évesen is megtehetted volna...

Régen a fiúkat az apjuk vitték el bordélyházba, hogy a fiaik felnőtt férfivé váljanak. Tapasztalthoz menj aki megmutat mindent és mindenre megtanít!

2009. okt. 8. 20:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Jaja, a prosti csak ehhez ért, a szűzlányt meg még neked kell tanítgatnod, mert végigbénázza az egészet, vagy le sem fekszik veled.
2009. okt. 8. 22:21
 25/28 anonim válasza:
Elsőnek is nagyon Bééna vagy.... másodszora meg én tuti hogy szóba se állnék veled..
2009. okt. 9. 15:08
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

hüj*e bu*zi kö*csög faxok!

Kurv*ázzatok csak, ti sem vagytok egy kicsit sem különbek!

Nem érdemeltek meg egy rendes, normális nőt, lányt sem!!!!

Legyen olyan feleségetek, barátnőtök, aki mindenkivel lefeküdt előttetek, mert ezt érdemlitek!

2009. okt. 9. 15:12
 27/28 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet (viccen kívül)

én is tervezem.

18F

2009. okt. 9. 18:28
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván normális gondolkodású emberek,akiknek összejött az élet mind úgy gondolják hogy prostituált kizárva.Ez elfogadható.Mert nekik megy a dolog.De ha olyan valaki az illető,akinek pszichés okokból nem jön össze, az miért is ne tenné meg. Van akinek nem játszik a szexualitás túl nagy szerepet az életében,csupán egy kis mellékes örömforrás sok más jó dolog mellett.Van aki sosem akar családot, így komolyan vevős társat sem keres magának sosem,viszont nem akar kihasználni normál hozzáálású embereket. És ha még nem szexelt az illető,de ennek ellenére érdekelné a téma, mert ki akarja próbálni ezt is,akkor szerintem érdemes csakis igényes tiszta Call girlnél probálkozni. Egy megfelelő alternatíva lehet. A lényeg,az alsókategoriás útcasarkiak mindenképpen kerülendők.
2010. szept. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!