Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha egy prostival vetetem...

Baj ha egy prostival vetetem el a szüzessegem? Már nagyon szeretnék sexelni.21 éves fiu.

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
annyi értelme van prostival elvetetni a szüzességed, mint banánt termeszteni az északi sarkon /persze szabad levegőn/
2009. máj. 27. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
Kettővel előző hozzászólás alapján olcsóbb ha elmész egy discoba és felszedsz egy szerényebb képességekkel rendelkező ámde szép lányt, aki valsz szintén arra hajt, hogy egyéjszakás kalandja legyen. 19/L
2009. máj. 27. 23:31
 13/28 SzSzili ***** válasza:
100%
Én most 22 vagyok és 1 hónapja van az első komoly barátnőm. ÉS sajnálom hogy 17 évesen elmentem egy olyan csajjal aki nem is tetszett csak azért hogy ne legyek szűz. Ha szeretni való ember vagy akkor úgyis rátalálsz az igazira, aki annak fog örülni hogy ő neked az első, és biztosan több mindent megkapsz tőle mint egy prostitól. Igaz egy barátnő kicsit többe kerül.....:)
2009. máj. 27. 23:32
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
Tehát akkor ki is a prosti?
2009. máj. 27. 23:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
a 23:31-es tudhat valamit! Tapasztalatból beszél ?
2009. máj. 28. 03:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

gondold el mikor majd meséled:

- na és neked milyen volt az első?

- ...

2009. okt. 8. 18:34
 17/28 anonim válasza:

mennyire szégyen ez a világ.télleg csak nézz körbe magad körül) csak te meg olyan vak vagy hogy csak a szexet meg a szüzesség elvesztését látod mindenben... ezért nme is látod igazándiból hogy kinek teccel ,hanem csak azt hogy ki feküdne már le veled...ez pélóság....már bocs nézd az emberi értékeket először a sajátodat hallotál olyanról hogy férfi becsület?? önbizalom, kitartás ,???

szerintem szedd kicsit össze magad meg a gép elől is szedd össze magad.ismerkedj !!!!!! NE hidd azt hogy majd mindenki a karodba ugrik meg a f@rkadra... hagyd hogy ez a folyamat kibontakozzon :-)küzdj és bízva bízzá! fő a türelem és a kitartás meg becsület! ja figy ha meg sok a kételkedő gondolatod, ajánlok egy könyvet az a címe hogy: A titok. ez vonzás törvényéről szól olvasd el és használd ! hidd le segiteni fog na haliiiii

2009. okt. 8. 18:41
 18/28 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy nem leszel többé szűz, de tapasztalatot ne várjál tőle. Egy prostival való "együttlétnek" meg egy lánnyal való szeretkezésnek köze nincs egymáshoz!

Te tudod, ha ennyire kanos vagy már, de később tuti bánni fogod.

2009. okt. 8. 18:48
 19/28 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mit szeretnél? Ha csak kíváncsi vagy, milyen a szex, a prostit nem ajánlom, mert nem lesz olyan jó, mint egy barátnővel.

Ha el akarod veszteni a szüzességedet, kérlek gondolkozz el azon, mi is az, amit el akarsz veszíteni, mert utána ugyanúgy nem lesz barátnőd, legföljebb elmondhatod, hogy egyszer kettyintettél már.

Ha inkább kapcsolatra vágysz, azt a prostitól úgysem kapod meg.

Ha csak ki akarod ereszteni a gőzt, ebben segít.

2009. okt. 8. 18:48
 20/28 anonim válasza:
Szerintem hülyeség volt, de te tudod.
2009. okt. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!