Vérezni fogok?
Figyelt kérdés
Ha még szűz vagyok és nem jön meg akkor első szex-nél vérezni fogok?2012. jan. 17. 21:00
1/12 anonim válasza:
gyanusan, első szexnél fogsz igen de egyénfuggo mennyire, volt már olyan hogy a csaj rendesen patakot folyatott, de igy van rendjén ezzel semmi baj 19/F
2/12 anonim válasza:
Most mi van? Mi az, hogy ha nem jön meg? Még nem is menstruálsz, de már szexelni akarsz? A mentruációnak amúy semmi köze ahhoz, hogy fáj-e az elsö szex. De nagy általánosságban szokott fájni az elsö.
3/12 tevetke válasza:
Huhh itt vagy fogalmazási problémák vannak, vagy nem vagy otthon a témában. Feltételezem a második, szóval inkább még várj a szexxel!!
4/12 anonim válasza:
hülyéék!!! éppen nem jön meg neki...nem, hogy még egyszer se. és fogsz valszeg vérezni...de nem lesz olyan erős...persze egyénenként változó
5/12 tevetke válasza:
Hát épp ezért írtam, hogy lehet nincs otthon a témában, mivel én pl nem igazán értem mi az összefüggés (ilyen értelemben) ,a menstruálás meg az első szexnél való vérzés között... de lehet én vagyok a hülye?!
6/12 anonim válasza:
jó bocsánat. akkor rád nem vonatkozik, csak úgy értettem, hogy arra gondolsz. elvállalom.
7/12 tevetke válasza:
De amúgy tényleg megfordult az is a fejemben, hogy még egyáltalán nem jött meg neki, mert elég ködösen fogalmazott számomra, de aztán ezt elvetettem...
8/12 anonim válasza:
Ha még meg sem jött, akkor vagy nögyógyászati problémád van, vagy pedig annyira fiatal vagy hogy azt aki veled szexuális kapcsolatot kezdeményezne PEDOFILNAK hívják és BÖRTÖN JÁR ÉRTE....kicsit HASZNÁLDD MÁR AZ ESZED IS EGY KICSIT!!!
9/12 tevetke válasza:
Vagy az is lehet, hogy későn érő típus... bár a nőgyógyászati probléma valószínűbb lenne, abban az esetben, ha még tényleg egyszer sem jött meg neki és emellett feltételezzük, hogy abban a korban van, hogy "szexelhet"
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az 1.-válaszolónak a válaszába bent volt a lényeg...Nem most tervezem elveszíteni és már megjött :DD
2012. jan. 18. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!