FIÚK! Nagyon fel tudom izgatni a barátomat (20), mit vonhatok le a reakcióiból?
2 hónapja járunk, kielégítettem és ő is engem, beleremegett teljesen és elejtette, hogy nagyon "meg leszek erőszakolva". Még nem tudja, de szűz vagyok, szerintetek zavarná, ha egy kicsit még várnia kéne ezzel? Természetesen már kívánom én is, csak korainak tartom, de félek tőle, hogy ezért más szemmel nézne rám.
17 / L
Mindenféleképpen mond el neki! Szerintem egy szűz lány az áldás, mert az első lesz neked és "érintetlen" vagy!
Ennek csakis örülni lehet, de tudnia kell, hogy óvatos legyen!
eloszor iks mond meg hogy meg szuz vagy
masodszor nagyon ne ebreszgesd fel az alvo medvet csak ha te is akarod :)
tapasztalt öreg medve.
Mindenképpen mondd el, hogy szűz vagy. Ha még várni akarsz, akkor beszéljétek meg, hogy az ő "túlfűtöttségét" hogyan tudod ill. akarod kezelni addig. (Pl. orális szex stb.) De azért azt javaslom, hogy vedd komolyan, hogy Ő komoly (és szerintem fölösleges)önmegtartóztatásra kényszerül, ha felizgatod de nem elégülhet ki!
Nem gond, ha várni akarsz, de vedd figyelembe az Ő igényeit is!Akkor várhatsz igazán megértést és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!