Nem akarom még elveszíteni, de kívánom a barátomat. Mit tegyek?
15 éves lány vagyok, és két hónapja vagyok együtt a barátommal, akit egyre jobban szeretek, s úgy érzem, tényleg szerelmes vagyok belé. Ő 17 éves lesz hétvégén, másfél évvel nagyobb nálam. Az elején a korkülönbség is aggasztott egy kicsit, mert pl. sok olyan osztálytársa van, akik nem elégednének meg ennyivel... De ő ugyanúgy félénk mint én, és neki is ez az első igazi komoly kapcsolata. Akrámilyen csöpögős is már ez a közhely, de tényleg úgy érzem, hogy megtaláltam az igazi társamat. (fiatal vagyok, tudom, de a mának élek, és most jól érzem magam vele.)
Mostanában volt olyan alkalom, hogy nyugodtabb helyen kettesben voltunk. Csak csókolózás volt, de a hevesebb fajtából. Azóta egyre többet kívánom, hogy felettem feküdjön, és csókoljon...
Egy kicsit félek. Nem akarom elveszíteni a szüzességem, mert nem érzem magam alkalmasnak rá ennyi évesen, de ha mégis arra gondolok, hogy vele tehetném, eljátszok a gondolattal. Neki már nem lenne nagy dolog, pedig ő is még szűz, de nem is erre megy, csak azért amikor magához húz, érzem, hogy ő is tovább tudna lépni.
Mi ilyenkor a határ? Mit tanácsoltok?
lassan haladjatok lépésről lépésre, nem kell az első egymáson csókolózás után már a szexnek jönnie...
elhúzzátok a dolgot, annál jobb lesz amikor megteszitek. 2 hónap idősebb korban is nagyon rövid kapcsolat még. 2 hónap alatt szinte semmit nem tudsz meg a másikról. jó vele csókolózni mert vágyat érzel iránta. nem akarlak elkeseríteni, és kivánom hogy ne igy legyen, de ezek a tinikapcsolatok (mind ugy indul hogy ő most a nagy ő és hű meg ha) nem tartanak tovább fél-1 évnél. ismerd meg jobban, nem fogtok lemaradni semmiről, viszont mire arra kerül a sor már sokkal jobban fogjátok ismerni egymást és akk igazi beteljesülés lehet a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!