Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hülyén fogom fel a dolgot?

Hülyén fogom fel a dolgot?

Figyelt kérdés
Múltkor majdnem lefeküdtem valakivel, de végül nem. Nem hiszem,hogy lett volna folytatása,de nem ezért nem feküdtem le vele. Olvastam hogy nagyon meghatározó az első szex, stbstb. De ha valakivel lefekszem,akit kívánok,és nagyon jó lesz az első,csak éppen nem folytatjuk, akkor is maradhatnak bennem rossz emlékek,ami miatt rossz lesz a további szexuális életem? Mert őszintén szólva megtettem volna vele szívesen.
2009. máj. 26. 21:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy elgondolkozol a kérdésen, és nem hagyod, hogy csupán az ösztöneid, a hormonjaid és a kíváncsiság irányítsanak. Sokkal jobb lesz majd a szexuális életed, ha már most sem csupán ösztönszintű és ösztönigényű, hanem vannak igényeid - magaddal szemben is, és a partnereddel szemben is. Megéri várni az igazira, ez nem halivudi gyerekmese. (Nekem pl bejött.)
2009. máj. 28. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!