Hogy viszonozzam neki a dolgot?
A szopás(petting) a szex része.. nem különálló dolog
Ha petting volt már szexeltetek, csak nem történt behatolás.
csak arra vigyázz hogy le ne harapd a kukacát
sztem máskép nem lehet elrontani
21:13
A "szopás" az orális szex, szal igen az is szex, de a petting nem feltétlen tartalmazza. A petting NEM "minden, ami előjáték bahatolás nélkül", hanem "bármi LEHET ami előjátéknak számít, de nincs bahatolás". A lehet és a kötelező nem ugyanaz.
Kérdező, ne aggódj, bárhogy csinálod, szeretni fogja, hiszen a párod, és szeret téged, meg kíván.
Amúgy nem tudom meddig jutottatok, de szerintem először nadrágon át simogasd neki, aztán gombold ki a nacit, és szedd le róla, aztán kicsit alsón át, aztán be lehet nyúlni, és amikor úgy érzed, akkor elő is veheted neki, vagy ha akarod az alsó is leveheted róla. Utána simogasd, puszilgasd, és figyeld a reakciót, és ha felbátorodtál mehet a többi. Ha nézed a reakciót, akkor látni fogod rajta, hogy tetszik neki, nincs semmi baj, és az önbizalmat ad.
21:19 "a szex az szex"
Köszi, ez mélyértelmű volt. Ma is érdemes volt felkelni :)
Ha félsz még csak oda nyúlni is, akkor honnan tudnád hogy kell szopni? Akkor fogalmad sincs... azért mert láttál videokat a neten, még nem tudod. De nem is kell ezt nagyon tanulni. A részletes válaszban szépen leírták hogy juss el a pasid farkáig... utána meg ami jól esik. (vagy ahogy a videon láttad)
Egyébként meg valószínűleg a pasid is be fog segíteni, kicsit irányít a kezével, vagy máshogy, hogy még jobb legyen neki. Menni fog.
"Tudom hogy kell szopni" - talán gyakoroltad banánnal, uborkával, műbrokival?
Azért ez más :) de majd segít a srác is.
Elrontani nem tudod (max a rugóját xD) ha nem jól csinálod azt mindenképp észreveszed.
Mit rontanál el ugyan :D szerintem a fiú már örülne ha oda nyúlnál 1 év után !! Ne légy ennyire félős nem lesz semmi baj ha elrontanál valamit majd a fiú segít ;)
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!