Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hogyan kezeljem...

Szerintetek hogyan kezeljem majd ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. Nemsokára alkalmas leszek emberi kommunikációra (jelenleg rettegek más emberektől kérdezni, meg más emberek közelségétől és az érintéstől (köszönet az iskolai bántalmazásoknak :S )), és nem szeretnék majd a barátnőmnek hazudni arról, hogy már több kapcsolatom volt.

Esetleg lehet-e esélyem ennyi idősen szűz lányt keresnem?

Azt már eldöntöttem, hogy nem érdekel, ha ő lesz az egyetlen nő az életemben, de már kezdek megőrülni a magányba.

2011. jan. 17. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ahhoz ragaszkodj, hogy szűz legyen, egyszerűen keress olyan lányt aki tetszik, szimpatikus, egymásba szerettek, és majd jöhet a szex is. Értelmes embert, aki szerelmes, nem zavar, ha a párja szűz.
2011. jan. 17. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

esély mindig van, de szép 20-as szűz... hát az lehet, hogy nincs

mi az, hogy "Nemsokára alkalmas leszek emberi kommunikációra..." ????

2011. jan. 17. 17:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Elmegyek majd pszichológushoz, mert anyám egyszer véletlenül pszichiáterhez ment el (az meg gyógyszerrel kezel), így inkább nem vitt el, pedig már kisebb koromban jelentkezett (általános felső tagozat) és a tanáraim is el akartak küldeni. Amúgy szociofóbiás vagyok, és nem tudom magamtól leküzdeni.

Valamennyire azért jól nézek ki (jóképűnek tartanak), csakhát sportolnom kellene, ami nehezen megy, mert általánosban gagyi volt a sportoktatás és szegény "engem"-t inkább ki kellet csúfoltatni, megszégyeníteni, mint külön foglalkozni velem.

Amúgy nemcsak a pont velem egyidősek tetszenek, hanem inkább a fiatalabbak olyan 16-19 között. Valahogy nem lenne kedvem egy nem szűzhöz. Meg a normálisabbak általában nem a legelső szembejövőtől veszítik el.

2011. jan. 17. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen veszítettem el a szűzességem, úgyhogy találhatsz szűz lányt, de a problémáidra tényleg kéne valami megoldást találni.
2011. jan. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!