Szerintetek hogyan kezeljem majd ezt a dolgot?
20 éves vagyok és még szűz. Nemsokára alkalmas leszek emberi kommunikációra (jelenleg rettegek más emberektől kérdezni, meg más emberek közelségétől és az érintéstől (köszönet az iskolai bántalmazásoknak :S )), és nem szeretnék majd a barátnőmnek hazudni arról, hogy már több kapcsolatom volt.
Esetleg lehet-e esélyem ennyi idősen szűz lányt keresnem?
Azt már eldöntöttem, hogy nem érdekel, ha ő lesz az egyetlen nő az életemben, de már kezdek megőrülni a magányba.
esély mindig van, de szép 20-as szűz... hát az lehet, hogy nincs
mi az, hogy "Nemsokára alkalmas leszek emberi kommunikációra..." ????
Elmegyek majd pszichológushoz, mert anyám egyszer véletlenül pszichiáterhez ment el (az meg gyógyszerrel kezel), így inkább nem vitt el, pedig már kisebb koromban jelentkezett (általános felső tagozat) és a tanáraim is el akartak küldeni. Amúgy szociofóbiás vagyok, és nem tudom magamtól leküzdeni.
Valamennyire azért jól nézek ki (jóképűnek tartanak), csakhát sportolnom kellene, ami nehezen megy, mert általánosban gagyi volt a sportoktatás és szegény "engem"-t inkább ki kellet csúfoltatni, megszégyeníteni, mint külön foglalkozni velem.
Amúgy nemcsak a pont velem egyidősek tetszenek, hanem inkább a fiatalabbak olyan 16-19 között. Valahogy nem lenne kedvem egy nem szűzhöz. Meg a normálisabbak általában nem a legelső szembejövőtől veszítik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!