Hogy veszítsem el szüzességemet?
15éves miskolci kolis lány vagyok, tetszik egy fijú, én nem jövök be neki szerintem, de azt szeretném ha ő hatolna belém először.
Persze fiatal koromban(13),akkor barátommal kipróbáltam az análozási módszert(seggszexet),nagyon fájdalmas,kakilási ingert éreztem, és azóta nem mertem eme "örömönek"szentelni magam.
ELszeretném veszíteni vaginális szüzességemet,lécci segítsetek! Fáj?olyan érzés mint az análnál? Mire figyeljük? A pasimnak adjak viagrát, hogy jobban teljesítsen? Vérezhetek? esetleg elvérezhetek?
Melleimet mivel ingereljem?
anyuék konzervatívak, velük nem beszélhetek ilyen témákról, mert megbüntetnek(pl.megütnek,vagy kukoricán térdepeltetnek)
Köszönöm a segítséget!
a fenti "fejléc" kérdésre..
-Vegyél egy hörcsögöt
-Nevezd el szüzességnek
-Aztán szépen veszítsd el..
problem?
Úristen te komoly ekkora idióta vagy???
hát szakadtam:D
amúgy meg nem tudom hogy jött ide Rihanna mikor ő (veled ellentétben) nem ribanc
és tudod mit? megértem azt a csávót hogy miért nem akar tőled semmit
és tuti h kamu...de ha ennyire el akarod veszteni keresd fel a seggbedugós exedet és hajrá kis ribi:DD
Ide csak egy a lehetőség.Ki kel hivni a rendőrséget(112)mert ez nem normális dolog.A szüleid valamit elszurnak eszt nem lehet igy megoldni üj le velük és beszélesetek.Ha nem megy a rendórség.
Halál komoly vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!