Hogy veszítsem el szüzességemet?
15éves miskolci kolis lány vagyok, tetszik egy fijú, én nem jövök be neki szerintem, de azt szeretném ha ő hatolna belém először.
Persze fiatal koromban(13),akkor barátommal kipróbáltam az análozási módszert(seggszexet),nagyon fájdalmas,kakilási ingert éreztem, és azóta nem mertem eme "örömönek"szentelni magam.
ELszeretném veszíteni vaginális szüzességemet,lécci segítsetek! Fáj?olyan érzés mint az análnál? Mire figyeljük? A pasimnak adjak viagrát, hogy jobban teljesítsen? Vérezhetek? esetleg elvérezhetek?
Melleimet mivel ingereljem?
anyuék konzervatívak, velük nem beszélhetek ilyen témákról, mert megbüntetnek(pl.megütnek,vagy kukoricán térdepeltetnek)
Köszönöm a segítséget!
GYORS JAVÍTÁS:
"Amúgy nem miért cikiznének le barátnőid, hogy te még szűz vagy?"
helyett így akartam írni:
"Amúgy meg miért cikiznének le barátnőid, hogy te még szűz vagy?
Mondok neked egy jó dolgot,amit nagyon bölcs oldalakon olvastam,biztosan beválik,és nem kell hazudnod barátnődnek.
Veszel egy hörcsögöt,elnevezed szüzességnek,ezután elhagyod.Így elmondhatod,h elvesztetted a szüzességed.Problem solved. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!