Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy veszítsem el szüzességemet?

Hogy veszítsem el szüzességemet?

Figyelt kérdés

15éves miskolci kolis lány vagyok, tetszik egy fijú, én nem jövök be neki szerintem, de azt szeretném ha ő hatolna belém először.

Persze fiatal koromban(13),akkor barátommal kipróbáltam az análozási módszert(seggszexet),nagyon fájdalmas,kakilási ingert éreztem, és azóta nem mertem eme "örömönek"szentelni magam.

ELszeretném veszíteni vaginális szüzességemet,lécci segítsetek! Fáj?olyan érzés mint az análnál? Mire figyeljük? A pasimnak adjak viagrát, hogy jobban teljesítsen? Vérezhetek? esetleg elvérezhetek?

Melleimet mivel ingereljem?

anyuék konzervatívak, velük nem beszélhetek ilyen témákról, mert megbüntetnek(pl.megütnek,vagy kukoricán térdepeltetnek)

Köszönöm a segítséget!

2012. jan. 16. 21:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Jó tanács! Várj te még a szexel, ugyanis nem csak fiatal de még tapasztalatlan is vagy ráadásul. Most nem ezen kellene gondolkoznod. Amúgy nem miért cikiznének le barátnőid, hogy te még szűz vagy? Ugye te sem gondolod komolyan ezt a baromságot? :O Azért még nem cikizhet le senki. Inkább legyél buszke, hogy te nem vagy olyan mint ők, te ki tudod várni a megfelelő alkalmat ami úgyis eljön egyszer ne aggódj nem maradsz örökre szűz te sem.:D Ráérsz 18 éves korodban, addigra tapasztaltabb leszel. 26/L
2012. jan. 17. 01:41
 22/41 anonim ***** válasza:

GYORS JAVÍTÁS:

"Amúgy nem miért cikiznének le barátnőid, hogy te még szűz vagy?"

helyett így akartam írni:

"Amúgy meg miért cikiznének le barátnőid, hogy te még szűz vagy?

2012. jan. 17. 01:43
 23/41 anonim ***** válasza:
Még sehogy. Anyukádéknak pedig igazuk van.
2012. jan. 17. 09:00
 24/41 anonim ***** válasza:
30%
Hülye ribanc vagy!!
2012. jan. 17. 11:16
 25/41 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu az egész! De ha igaz és valóban annyira zavar, hogy szűz vagy, vedd el magadnak és kész
2012. jan. 17. 11:17
 26/41 anonim válasza:

Mondok neked egy jó dolgot,amit nagyon bölcs oldalakon olvastam,biztosan beválik,és nem kell hazudnod barátnődnek.

Veszel egy hörcsögöt,elnevezed szüzességnek,ezután elhagyod.Így elmondhatod,h elvesztetted a szüzességed.Problem solved. :D

2012. jan. 17. 12:23
 27/41 anonim ***** válasza:
LoL ^^ Cuki Fake cicám :PP
2012. jan. 17. 16:25
 28/41 anonim ***** válasza:
Vegyél egy hörcsögöt->nevezd el szüzességnek->veszítsd el.
2012. jan. 17. 16:33
 29/41 anonim válasza:
Hát te tényleg hülye vagy ... nem is fogod élvezni a szexet!!!
2012. jan. 18. 13:53
 30/41 anonim ***** válasza:
XDXDDXDX Elvérezni? áááá ez lehozott az életemről.. inkább menny ki aludni a kukoricára-.-
2012. jan. 18. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!