Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok erről? Van egy...

Mit gondoltok erről? Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot nem létesített..

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot (csókot sem, tehát abszolút semmit) nem létesített még fiúkkal mert tartogatja magát annak, akit Isten mellérendelt. Megkérdezték tőle, hogy mi van ha beleszeret érzelmileg valakibe, azt mondta, hogy elfojtja magában inkább az érzéseket, minthogy átélné hogy milyen is az. Szerintetek normális az ilyen felfogás? Oké, hogy tiszteletben kell tartani, de ti nem gondoljátok, hogy mondjuk ha tényleg megtalálja élete párját, és a nászéjszakán szexelnek először, akkor simán érheti valami baki, úgy értem ez eléggé nagy zsákbamacska is lehet nem? Érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek. Egyébként a lány nagyon helyes, mondhatni dekoratív, szóval ránézésre nem ez jön le róla.

20/L

2009. máj. 26. 14:03
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
Hát igen szerintem sincs abban semmi ha valaki vár az esküvöig vagy a nászéjszakáig.Az a baj hogy(elnézést) manapság ebben a tetves mocskos világban divattá vált az hogy valaki már 13 évesen (ne adja Isten még az alatt mert ismertem olyant is)több f'szt fogjon mint kilincset.Manapság egy 13 éves ki tudna oktatni egy nála idösebb embert is,simán.Tipikus eset ugyebár a suli ahol már mindenki szexelt mindenki kiprobált mindent,és akik meg még nem azok meg nem akarnak kilógni a sorbol,mert hogy is szokták mondani:"Tök ciki!!"Biztos ebben a korban nagy lehet a nyomás is rajtuk,a közösségbe valo beilleszkedés meg minden,de szerintem nem kellene törödniük olyan emberekkel meg azok szar szövegeivel hogy ciki meg nem ciki.Szerintem ha valaki még ugy érzi h nem jött el az ideje a szexnek akkor várjon.Nem mindegy hogy valaki szellemileg is(mentálisan is)megérik e a szexre vagy csak testileg.Ha csak testileg érik meg és mentálisan nem az elég káros is tud lenni.Ha meg valaki arra az elhatározásra jutott hogy tartogja még magát az esküvöig azt tiszteletben kellene tartani és nem pedig lehurrogni meg ahogy az lenni szokott,kiközösiteni meg szándékosan cseszegetés középpontjává nyilvánitani.Az az érzésem támad sokszor hogy ha valaki szüz lányt akar keresni,az menjen el valamelyik ovodába!
2009. máj. 31. 11:26
 22/27 anonim válasza:

2009-05-26 14:15-nek

Húh, vannak olyanok rajtam kívül, akik még ilyen sokáig vártak akár az első csókkal? De furcsa. Tényleg ritka lehet mondjuk az ilyen...

2010. jan. 19. 21:20
 23/27 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel nincs semmi gond.

ez eddig is így ment több ezer éven keresztül ,ez kicsit most megváltozott de ez nem jelenti azt,hogy ezzel a lánnyal bármi baj lenne(az mondjuk igaz,hogyha elfojtja az érzelmeit akkor sosem fogja megtalálni az igazid)

.

2010. jan. 19. 21:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is megvártam azt akit Isten mellém rendelt. A szex pedig maradt a nászéjszakára. Nem bántam meg egyáltalán. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a Bibliában leírtakat alkalmazni az életemben nagyon is kifizetődő dolog. Soha nem kellett átélnem azt a fájdalmat ami egy kapcsolat megszűnésével jár és amit láttam eleget másokon. A szüzesség elvesztését soha senki nem felejti el, boldog vagyok, hogy a férjemre emlékezhetek. Az ágyban nem jut eszembe soha, hogy a másikkal milyen volt/lenne mert nem volt másik. Szóval nekem megérte. :)

Amúgy egyetértek a 20:53-as hozzászólóval abban is, hogy a szexuális összeillés vagy éppen össze nem illés kiderül próbálgatás nélkül is. Annyit tennék még hozzá, hogy a szex tanulható dolog. Nem csak én voltam szűz, de a férjem is. Eleinte bénáztunk, de hát tudtunk rajta nevetni. Ez nem versenyfeladat. Beszélgettünk, próbálkoztunk és megtanultuk, hogy kinek mi a jó. Lehet, hogy időigényesebb, macerásabb mint egy új partnert keresni, de higgyétek el, megéri.

2010. jan. 20. 00:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem tartom jó ötletnek! És ha a nászéjszakán derül ki, h a csávó impotens? A szex tönkretehet egy kapcsolatot, szal... Szentem mindenképp kell szexelni (csókolózni meg aztán főleg!!!) a házasság előtt! Ja és azt honnan fogja tudni, h "ez az akit Isten mellém rendelt"?
2010. jan. 20. 18:19
 26/27 anonim válasza:

ad csak meg a csaj szamat majd en beszelek a fejevel

:D aztan jol megbaszom:))))

2010. jan. 20. 18:53
 27/27 anonim válasza:
Én is 20 éves vagyok...lassan 21, és eddig én is csak a csókig és az ujjazásig jutottam el egy sráccal...Én nem várok a szexel a házasságig...csak addig,amíg megtalálom azt akit szeretek, aki szeret és akiben bízom annyira, hogy lefeküdjek vele...Az ex pasimmal pl. le akartam feküdni...de sajna csak 1 hónapot jártunk, és nekem ennyi nem elég ahhoz, hogy szex is legyen...és sztem ez nem gáz felfogás...szerintetek?
2010. jan. 20. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!