Mit gondoltok erről? Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot nem létesített..
Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot (csókot sem, tehát abszolút semmit) nem létesített még fiúkkal mert tartogatja magát annak, akit Isten mellérendelt. Megkérdezték tőle, hogy mi van ha beleszeret érzelmileg valakibe, azt mondta, hogy elfojtja magában inkább az érzéseket, minthogy átélné hogy milyen is az. Szerintetek normális az ilyen felfogás? Oké, hogy tiszteletben kell tartani, de ti nem gondoljátok, hogy mondjuk ha tényleg megtalálja élete párját, és a nászéjszakán szexelnek először, akkor simán érheti valami baki, úgy értem ez eléggé nagy zsákbamacska is lehet nem? Érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek. Egyébként a lány nagyon helyes, mondhatni dekoratív, szóval ránézésre nem ez jön le róla.
20/L
2009-05-26 14:15-nek
Húh, vannak olyanok rajtam kívül, akik még ilyen sokáig vártak akár az első csókkal? De furcsa. Tényleg ritka lehet mondjuk az ilyen...
szerintem ezzel nincs semmi gond.
ez eddig is így ment több ezer éven keresztül ,ez kicsit most megváltozott de ez nem jelenti azt,hogy ezzel a lánnyal bármi baj lenne(az mondjuk igaz,hogyha elfojtja az érzelmeit akkor sosem fogja megtalálni az igazid)
.
Én is megvártam azt akit Isten mellém rendelt. A szex pedig maradt a nászéjszakára. Nem bántam meg egyáltalán. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a Bibliában leírtakat alkalmazni az életemben nagyon is kifizetődő dolog. Soha nem kellett átélnem azt a fájdalmat ami egy kapcsolat megszűnésével jár és amit láttam eleget másokon. A szüzesség elvesztését soha senki nem felejti el, boldog vagyok, hogy a férjemre emlékezhetek. Az ágyban nem jut eszembe soha, hogy a másikkal milyen volt/lenne mert nem volt másik. Szóval nekem megérte. :)
Amúgy egyetértek a 20:53-as hozzászólóval abban is, hogy a szexuális összeillés vagy éppen össze nem illés kiderül próbálgatás nélkül is. Annyit tennék még hozzá, hogy a szex tanulható dolog. Nem csak én voltam szűz, de a férjem is. Eleinte bénáztunk, de hát tudtunk rajta nevetni. Ez nem versenyfeladat. Beszélgettünk, próbálkoztunk és megtanultuk, hogy kinek mi a jó. Lehet, hogy időigényesebb, macerásabb mint egy új partnert keresni, de higgyétek el, megéri.
ad csak meg a csaj szamat majd en beszelek a fejevel
:D aztan jol megbaszom:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!