Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok erről? Van egy...

Mit gondoltok erről? Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot nem létesített..

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, aki 20 éves és még soha semmilyen kapcsolatot (csókot sem, tehát abszolút semmit) nem létesített még fiúkkal mert tartogatja magát annak, akit Isten mellérendelt. Megkérdezték tőle, hogy mi van ha beleszeret érzelmileg valakibe, azt mondta, hogy elfojtja magában inkább az érzéseket, minthogy átélné hogy milyen is az. Szerintetek normális az ilyen felfogás? Oké, hogy tiszteletben kell tartani, de ti nem gondoljátok, hogy mondjuk ha tényleg megtalálja élete párját, és a nászéjszakán szexelnek először, akkor simán érheti valami baki, úgy értem ez eléggé nagy zsákbamacska is lehet nem? Érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek. Egyébként a lány nagyon helyes, mondhatni dekoratív, szóval ránézésre nem ez jön le róla.

20/L

2009. máj. 26. 14:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Én is pont olyan vagyok, mint az a lány akiről írtál.:) Szerintem ez egyáltalán nem gond, sőt még jó, hogy vannak olyan lányok is, akik a nászéjszakáig várnak az első alkalommal, ritka az ilyen.
2009. máj. 26. 14:11
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok vallásos, sok elvakult dolog megy benne, de tisztelem más hitét.

Ha ő neki ez így a jó, akkor ennyi.

Ezt ő magának kreálja.

És honnan tudja, hogy isten kit rendelt mellé? Amúgy valszeg elég komoly csalódásokon ofg még keresztül menni a felfogása miatt, mert álomvilágot kerget. Illetve vannak olyan emberek akik képesek maguknak is hazudni és bemeséli majd magának, hogy mi a jó és akkor "boldog" lesz.

mind1, ez az ő élete. ennyi.

2009. máj. 26. 14:12
 3/27 anonim ***** válasza:
86%

itt nem a nászéjszakáig való tartogatás a lényeg.

Mivel ha csak ennyi lenne, akkor fiúzna, csak épp nem fekszik le velük. Elfojtja az érzelmeket, akkor hogy lesz neki akárkije is?

2009. máj. 26. 14:14
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg 23 évesen volt minden először (csók, párkapcsolat, szex)...Ebből a szexet meg is bántam, mivel nem jó partnert választottam. Én is az igazinak tartogattam magam, de hát mint kiderült, nem ő volt az igazi...Ezért csalódtam és megbántam. Miért ne tartogathatná magát az igazinak? Igaz sok kellemes élményből kimarad :)
2009. máj. 26. 14:15
 5/27 anonim ***** válasza:
82%
alapvetően nincs jogom megítélni, mert pasi vagyok... de én a helyében nem így csinálnám... nem arra gondolok, hogy feküdjön össze miondenkivel.. de egy komoly, érzelmekre alapozott kapcsolatban miért ne lehetne csók, ölelés, szeretkezés? én ennek a híve vagyok... :)
2009. máj. 26. 14:15
 6/27 anonim ***** válasza:

Talán azért hülyeség az 'igazinak tartogatás', mert nem biztos hogy van olyan hogy igazi. Illetve mitőpl lesz igazi?

Megtalálod megvan, együtt jártok egy évig, neki adod a féltve örzött szüzességed, és kiderül hogy egy tróger... na puff lőttek az igazi elméletnek. Keresheted a következő igazit. :)

Szerintem annyi a lényeg hogy olyan fiuval feküdj le először akitigazán szeretsz és azt érzed hogy ő is és mindenekfelett MEG TUDSZ BIZNI BENNE.

Az igazi dolog meg sztem baromság.

2009. máj. 26. 14:22
 7/27 anonim ***** válasza:

És ha a nászéjszakáján derül ki, hogy abszolút nem passzolnak egymáshoz, vagy feltételezem, csak utána költöznek össze, derül ki, hogy nem tudnak együttélni? Azzal nincs előbbre. Persze tiszteletben kell tartani, de lehet, hogy nem lesz előbbre ezzel a dologgal. Aztán az is lehet, hogy megtalálja élete párját, és minden szép lesz. Mindenesetre elég ritka, hogy valaki elsőre megtalálja.

20/L

2009. máj. 26. 14:30
 8/27 A kérdező kommentje:
igen igen, én is hasonlóan gondolóm mint az utolsó hozzászóló..és ezért is nem értem teljesen, hiába van az a szemem előtt h persze, neki ez a hite, tartsuk tiszteletben, de valahogy mégsem értem...
2009. máj. 26. 14:32
 9/27 anonim ***** válasza:

Az még nem jutott eszébe, hogy Isten épp az érzelmein keresztül mutatja meg majd neki, hogy kit rendelt mellé?

Amiket nem elfojtani kéne??? Hanem megélni, hisz Isten a szeretet istene??

Vagy Isten azt rendeli mellé, aki majd doktori diplomás lesz, nagy házzal és kocsival, és még szűz és csak őrá vár, és akivel ő, azaz a lány (és nem isten) elhatározza, hogy jó férj lesz?? Mi az elképzelése erről?

Ha Isten akaratára kíváncsi, akkor csak figyeljen a szívére, a jó megérzéseire, a szeretet felébredésére valaki iránt!

2009. máj. 26. 14:52
 10/27 A kérdező kommentje:
utolsó hsznak: hát ezt nem tudom, az ilyen mély gondolatfuttatásait nem ismerem, de nagyon is van ráció abban amit írsz, nemtudom hogy ezen így konkrétan elgondolkodott e már...ha jól tudom akkor a családja hatására gondolkodik így, belenevelték szerintem, és nem tágít mellőle...
2009. máj. 26. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!