Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első igazi ujjazás. Segítsé...

Az első igazi ujjazás. Segítség. :$ (? )

Figyelt kérdés

3hete vagyok együtt barátommal és nemrég voltunk moziban... nagyon jól elvoltunk, csókolóztunk puszilgattuk egymást meg minden.:) és akkor vhogy benyúlt a pólóm alá és elkezdte a hasam simogatni... utána a combomat kezdte el simogatni és egyre feljebb nyúlt mígnem elért a puncimhoz. ott elkezdte a kisujját(persze nadrágon keresztül) mozgatni-> ebből arra következtettem h megakart ujjazni... Lehet h hülye vagyok meg minden de akkor is. Ekkor én összezártam a lábam mivel én még szűz vagyok és még nem ujjaztak meg(én magamat már igen.)... Tehát a kérdésem az lenne h legközelebb amikor bepróbálkozik mit csináljak? mert szeretném ha megujjazna, de nem tudom h mit csináljak közbe...

Én 15 éves lány(ha vkinek nem derült vna ki a szövegből) vagyok ő pedig 16 éves fiú... ő már nemszűz elég rég óta, szóval tapasztaltabb mint én, és nem szeretnék előtte "beégni" azzal h nem tudok semmit..:/

2012. jan. 13. 22:07
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Anyád helyébe nem szültelek volna meg... ;)
2012. jan. 13. 22:35
 22/36 anonim válasza:
100%

Hm.. menj nyelvtanÓRÁRA. xD Egyébként a kommentelőknek igaza van. 15 évesen még baromira rá érsz ezekkel a dolgokkal, a srác meg nem gondolod, hogy paraszt, ha a moziban akar próbálkozni? 16 évesen nem hiszem, hogy nagyon tapasztalt és megértő partner lenne. Egyébként a face-es se-vele-se-nélküled dolog sem a legjobb alapja egy kapcsolatnak. De ti tudjátok. Az előttem szólóval egyetértek, illetve azzal, hogy jobb lenne néha tanulni. Hátha ragadna a mai 13-16 korosztályra valami igényesség.

21/L

2012. jan. 13. 22:36
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

ezt pont te írod?

anyád tudná miket csinálsz:DD

2012. jan. 13. 22:36
 24/36 zseni001 ***** válasza:
92%
Viccesek vagytok, de az igazmondónak igaza van, fiatalka vagy még ahhoz és most 100 fekvő és alvás
2012. jan. 13. 22:39
 25/36 anonim ***** válasza:
73%
Hagyjátok már, minek kell játszani az erkölcsrendészetet? NE moziban, elég szép gombákat meg bacilusokat lehet összeszedni egy kilincsről pl, egyébként pedig ha ért hozzá dőlj hátra és élvezd, de nyugodtan meg is mondhatod hogy a jó, hogy csinálja, és ne stresszelj, jönni fog magától. Erről a ribanc dologról meg annyit hogy exemmel 2hét urán feküdtem le 16évesen, utána 2évig együtt voltunk. Nem kéne mindig általánosítani, nem mindenki ugyanolyan.
2012. jan. 13. 22:53
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...:)
2012. jan. 13. 23:00
 27/36 anonim ***** válasza:
68%

nem vagy ribanc!!!! :)

(én csak ennyit akartam hozzáfűzni.)

2012. jan. 13. 23:35
 28/36 anonim ***** válasza:
68%

Menjetek szobára, nyugodt, tiszta körülmények közé és ismerkedjetek egymás testével. Ujjazásnál: legyen nedves a puncid, negyen nedves az ő ujja is, először csak egy ujjal próbálkozzon (mutató az ügyesebb, de a középsővel jobban hozzáfér a hüvelyedhez). Legalábbis saját tapasztalatból ezt tudom mondani.

A behatolást (aki nem érti: dugást) hagyjátok nyugodtan későbbre.

Jelzem, évszázadokkal ezelőtt nem volt ritka, hogy a 15-16 évesek már élték a nemi életüket vidáman és akár szültek is. Azóta változott a társadalom, a törvények...

21F

2012. jan. 14. 00:45
 29/36 anonim ***** válasza:
majd ha ő akarja akkor ne ellenkezz :D
2012. jan. 16. 19:08
 30/36 anonim válasza:
100%

csak annyit csinálj hogy: aaaaaaaaaaaaaaaaaahhh aaaaahhh áááááááááá! : ))))

amúgy úgyis élvezni fogod ha szeretitek egymást, ez ilyen korban teljesen természetes : D és ribanc sem vagy!!

2012. jan. 17. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!