Az első igazi ujjazás. Segítség. :$ (? )
3hete vagyok együtt barátommal és nemrég voltunk moziban... nagyon jól elvoltunk, csókolóztunk puszilgattuk egymást meg minden.:) és akkor vhogy benyúlt a pólóm alá és elkezdte a hasam simogatni... utána a combomat kezdte el simogatni és egyre feljebb nyúlt mígnem elért a puncimhoz. ott elkezdte a kisujját(persze nadrágon keresztül) mozgatni-> ebből arra következtettem h megakart ujjazni... Lehet h hülye vagyok meg minden de akkor is. Ekkor én összezártam a lábam mivel én még szűz vagyok és még nem ujjaztak meg(én magamat már igen.)... Tehát a kérdésem az lenne h legközelebb amikor bepróbálkozik mit csináljak? mert szeretném ha megujjazna, de nem tudom h mit csináljak közbe...
Én 15 éves lány(ha vkinek nem derült vna ki a szövegből) vagyok ő pedig 16 éves fiú... ő már nemszűz elég rég óta, szóval tapasztaltabb mint én, és nem szeretnék előtte "beégni" azzal h nem tudok semmit..:/
NEmvagyok ribanc... -.-
És most leszünk nállunk elsőnek és ott gondoltam...
Tehát nállunk ott mitcsináljak? mert teljesen bevagyok parázva...:/
Valószínűbbnek tartom, hogy a csiklód akarta VOLNA így simogatni, csak nem találta meg a fene nagy tapasztalatával.
Az "elég régóta nem szűz", és a "tapasztaltabb" elég relatív fogalmak. Bőven van mit tanulnia neki is.
Ha nem azt gondolja rólad, hogy egy hétpróbás ri.banc vagy, aki mindent, mindenhol, minden irányban, akkor nem fog neki nagy meglepetést okozni, ha 15 évesen nem tudsz semmit.
Ezt az állapotot tekinteném normálisnak egy ennyi idős lány esetében. Bár régen voltam már fiatal.... :P
Hidd el, semmi ciki nincs abban, ha egy ennyi idős szűz "kislány" nincs még kiképezve elefántfogásra is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!