Érzem, hogy szeretném az elsőt. Barátom is van akit nagyon szeretek, ő is szeretné már. De? (kiegészités is van, fontos léccike írjatok)
Figyelt kérdés
a szüleim nem engednek ki hozzá és nálunk sincs rá alkalom..Kérlek segítsetek mit csináljunk...Fontosss2009. máj. 25. 20:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem a barátodat ismertesd meg a szüleiddel és ha már megbíznak benne el fognak engedni :) Én ezt a tervet választottam mert barátnőmet nem engedik :( És majd akkor talán nála lehet :):) De védekezés fontos. Amúgy hány éves vagy?:)
2/8 anonim válasza:
hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
3/8 anonim válasza:
nem tudom hány évesek vagytok, mert pl. 16 évesen már nehogy ne engedjenek el a barátodhoz (bár azt se írtad mióta vagytok együtt, ismerik-e a szüleid, mert lehet h nem kedvelik). Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel akkor ezt meg kellene beszélni velük. Nem feltétlen azt, hogy le akarsz feküdni vele, csak azt, hogy ki szeretnél menni hozzá. Vagy egy olcsó motel...
4/8 anonim válasza:
hát hány éves vagy és mióta vagytok együtt? nem szabad az ilyesmit elkapkodni :)
őt elengedik otthonról hozzátok, vagy a te zsüleid őt hozzád? Nappal is lehet szeretkezni, ha nincsenek otthon, vagy nem néznek be a szobádba, nem csak este.
5/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok a barátom 19 éves 3 hónapja vagyunk együtt de úgy érzem kellő képpen szeretjük egymástt és készen is érzem már magam.Bemutattam már a szüleimnek..roszzat nem mondtak a barátomra..mégsem engednek ki hozzá..hozzánk feljöhet de csak úgy ha itthon vannak..motel-t pedig semmiféleképp nem szeretnék..vhogyan kikéne lógnom barátomhoz vagy hogy?(csak az a baj h pár kilóméterre lakik)...?
2009. máj. 25. 20:46
6/8 anonim válasza:
Csak nálatok találkoztok? mert ha nem akkor mond azt otthon, h elmentek starndra, és közbe mégsem :)
Egyébként én annak a híve vagyok, h a legtisztább út az egyenes. Beszélj anyukáddal, h felkészülve érzed magad a dologra, és nem zárhatnak be egy kalitkába. Ráadásul ha te akarod, akkor úgyis meg fog történni: akkor meg inkább náluk vagy nálatok, mint a bokorba :)
sok sikert ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó ötlet köszönöm..:D
2009. máj. 26. 11:35
8/8 anonim válasza:
Őszi éjjel izzik a galagonya, izzik a galagonya bokra :DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!