Szűz vagyok,19/F, túl sokat recskázok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, sokezer ilyen kérdés van, és nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sokat recskázok, mindenre mindenkor, és most azt vettem észre, hogy a CES-ről szóló cikkekben, a legújabb videójátékokra és gépekre verem. Ez mennyire gáz? Ti mit tennétek? csajozni nem fogok, nem nézek ki jól, és gépezni szeretek. ((gyengébbek kedvéért: CES -> nagy technológiai vásár, amit épp most tartanak Vegasban, az összes nagy gyártó most mutatja be, hogy 2012-ben miket fognak árulni.))
Most komolyan mondom és nem sértésként, de nem értem hogyan tud felizgulni valaki ilyen dolgokra.. :))) xD
Nah de mindenki saját maga tudja mire izgul fel. Az nem baj szerintem, ha túl sokat recskázol, de nem ártana ha csajokra is ezt tennéd. Az meg nem beszéd, hogy nem fogsz csajozni. Hisz az a pláne az egészben. Most képzeld el nagy különbség van a kettő között, hogy egy csajjal mondjuk szeretkezel, vagy videójátékokra esetleg RAM-okra elégíted ki saját magad.. :D Még ilyet sem hallottam amit te írtál, de nem semmi mondhatom.. xD 26/L
2012. jan. 13. 14:17
22/26 anonim válasza:
Én már azt is égőnek és szánalmasnak tartom aki 18. életéve végére még szűz. De nem kell aggódnod nem megy mindenkinek simán valaki gyáva szar ez így alakult. De van esélyed megváltozni Ez a gépezés dolog abból fakadhat hogy úgy érzed lányoknál 0 esélyed van. figyelj egy 510kb os embernek is van barátnője tartós kapcs. neked miért ne lenne? Erősen javaslom hogy felejts el minden kétejt neked még van esélyed de minnél tovább vársz annál jobban berögzül ez a dolog. ha írsz priv üzenetet akkor küldhetek vmit ami segít de ezt rád hagyom sok sikert egyébként.
2012. jan. 13. 16:14
23/26 anonim válasza:
Én már azt is égőnek és szánalmasnak tartom aki 18. életéve végére még szűz.
Én is szűz vagyok, 21 éves fejjel ÉS? Szánalmas vagyok, amiért folyton összerúgom a port az anyós/apósjelöltekkel, mielőtt bármi lehetne? Ez van. Ettől még nem szánalmas valaki. Arról meg senki nem tehet, hogy te többször szoptál, mint ahányszor levegőt vettél...
2012. jan. 13. 16:59
24/26 anonim válasza:
Mindenkinek lehet baja. De aki nem tudott 15 és 18 éves között 1 nőt felszedni és ha más nem a bokorban megbaszni mert azt is lehet, akkor a benne lévő félelem csak mélyül. És sajnos az emberek nem tudják hogy oldják fel véglegesen! (mert tompítani lehet) a félelmet, tisztelet a kivételnek.
szóval én valamilyen szinten sajnálom azokat mert egy csomó időt úgy eltöltenek hogy közben jól is érezhették volna magukat és ritka hogy vki 18 évesen ne kívánná a nőket.
üdv
2012. jan. 13. 20:03
25/26 anonim válasza:
++ de igen igazad van abban hogy végülis nincs abba semmi hogy kicsit elcsúszott a léc. Ez csak az én véleményem
2012. jan. 13. 20:05
26/26 anonim válasza:
Geri, b@zmeg'! Ugye nem Te vagy az...tudtam, hogy a monitorra vered, de hogy a procikra is... Na mindegy, akár Geri, akár nem, kurrrrva gyorsan gereblyézz össze valami ótvar szutykot és keféld, amíg van benne szusz. Csak így menekülhetsz meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.